anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De vreo 3 luni sunt foarte suspicioasă în legatură cu orice şi pe cei din jurul meu îi deranjează.Nu ştiu ce să fac ca să am mai multă incredere in oameni.Şi mă simt continuu neliniştita, parca uit permanent ceva.Am 14 ani şi poate e din cauza examenului sau de ce? Nu pot să imi dau seama, iar parintii mei se supara cand le pun la indoiala increderea.

Răspuns Câştigător
| HLucian a răspuns:

Buna. E bine totusi ca ai constientizat acest lucru. Nu cred ca e vorba de o forma de paranoia..insa incearca sa vezi dincolo de aparente. Nu pune la indoiala instant orice lucru. Informeaza-te, asteapta, uita-te dincolo de ''zid''. Nelinistea asta poate fi si de la examenul care urmeaza. Iti recomand sa bei un ceai de tei si sunatoare in fiecare zi. Sper ca te-am ajutat

4 răspunsuri:
| BlackRose03 a răspuns:

E bine ca nu crezi orbeste in cei din jurul tau. Daca crezi in oameni si acestia ajung sa te raneasca iti vei pierde increderea in tine insuti, nu doar in ei.Cred ca e doar o perioada, vei trece peste. Daca ai avut recent o persoana in care ai avut incredere si a facut un lucru pentru care nu il/o vei putea ierta, e normal sa te simti in felul acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de parere ca nu ar trebui sa pui la indoiala increderea parintilor tai. Esti copilul lor si doar niste oameni anormali nu si-ar dori tot ce-i mai bun pentru copilul lor. Exista un motiv in spatele acestei probleme. Sa ai incredere in ei atunci cand acestia ti-o si castiga. Atunci cand iti demonstreaza ca poti avea incredere in ei. Oricum, cred ca va trece. Nu te ingrijora si incearca sa nu te mai temi, pentru ca nu ai de ce! happy

| WebDoctor a răspuns:

Ai schizofrenie.

| anonim_4396 explică (pentru WebDoctor):

Îmi poți da mai multe detalii, te rog? Eşti sigur că am această boală?