Buna si La multi ani sa fi sanatoasa
Ati putea comanda pizza la greu :X Apoi karaoke, "Cel mai amuzant mod de a dansa" , va puteti machia una pe alta, POZEE! la greu , farse la telefon celei pe care o urasc toate, topul celor mai draguti baieti, incercati niste clatite ceva, cat mai multe rasete si nu se poate fara capitolul "Baieti" luat la serios desigur
Ideile vor mai venii si de la sine. Sper sa va distrati o seara buna
Mie mi se pare cel mai folositor
Raspunsul meu?
Da
Mersi
N-ai pentru ce
Da Denisa..vii si tu..nu mai trebuia sa raspunzi si multumesc tuturor pentru urarile de „La multi ani!" si pentru raspunsurile folositoare!
La multi ani! Pai ati putea sa va uitati pe reviste, sa va machiati una pe cealalta, sa va coafati. Sa mai discutati una alta, farse la telefon Important este sa va distrati!
Poi bataia cu perne, sa va faceti parul, sa va machiati, sa va faceti unghiile, sa dicutati despre baieti, sa va jucati jocuri amuzante precum adevar si provocare, invarte sticluta, va puteti juca carti...sa mancati floricele si sa gasiti ceva bun de vazut la tv sun foarte multe activitati distractive pe care le poti face
(stiu ca vin si eu dar nu am putut rezista sa raspund la intrebare )
Ai putea sa te uiti pe Facebook la fete si sa va radeti de cele care arata naspa sau sa va uitati pe Youtube la video-uri amuzante. Apropo La multi ani!