| iloveusa a întrebat:

Deci AJUTOR TPU! Nu stiu ce sa mai fac.Ieri am dat un test la mate si recunosc ca am copiat de pe fituicabo teorema care sa mă ajute. Dar faza e ca una dintre prietenele mele știe (nu stiu de unde) ca am copiat.Si stateam cu ea in banca.Noi suntem cele, ai bune din clasa si suntem egale, dar profu numai pe ea o apară si o lauda, chiar dacă la olimpiada fac mai multe puncte decât ea.Si cum ajung azi la scoala, toată clasa e nervoasa pe mine si încep sa sara cu gura pe mine ca am copiat si colega mea pune tot felul de pile ca sa intru eu in umbra. Dar la test am luat doar 8.Si toți colegii nu mă mai suporta acum. Dar eu i-am ajutat mereu la teste si la teme si pe colega care mi-a inscenat totul am ajutat-o la english ca ea e varza. Întrebarea este de ce imi fac toți asta? Si încă ceva, cu colega mea țin toți profesorii si ii dau note mai mari decât trebuie.Ai acum nu mai suport pe nimeni din scoala!

2 răspunsuri:
| any98 a răspuns:

Incearca sa treci peste si incearca sa inveti toate lectiile ca sa demonstrezi ca poti invata si poti lua note mari fara sa copiezi... sper ca te-am ajutat... funda?

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns:

Eu as fi spus in locul tau : Na si ce va doare pe voi daca am copiat? Si voi o credeti pe asta care da mita la profi ca altfel eu nu vad dc. ar fi asa favorizata tongue si spune-i la aia ca tu sti ca ea e geloasa pe tine. si dea-ia a spus asta. Si i-ai inchis gura!