Ce gandire retardata aveti.nu te supara, dar asta e adevarul.
hai sa iti explic unele chestii, pana nu renunt la ideea de a te mai ajuta in vreun fel.
in primul rand un baiat trebuie sa fie mai inalt decat o fata.asa e normal, asa e de cand se site lumea. tu nu te uiti in jur? nu ai vazut ca in majotritatea cazurilor baietii sunt mai inalti decat fetele? gandeste-te daca iti pui tocuri, daca la varsta ta porti asa ceva, si sunteti de aceeasi inaltime cum veti arata unul langa celalalt? el va parea un pitic si se va holba la tine ca la soare? e de prost gust! ma repet: un baiat trebuie sa fie mai inalt decat o fata, asa e normal.si plus de asta faza cu inaltimea e o scuza cat se poate de penibila. daca nu vrei sa fi cu el inventeaza ceva mai credibil, pentru ca asa, cu scuza asta, vei parea o alta tuta penibila.
in al doilea rand se zice "sarut", nu "mozolesc". asta cu "mozolesc" zici cand esti in gasca ta de prieteni, nu cand esti pe un site public pe care stii ca sunt si oameni mai invarsta si nu cunosti pe niciunu din noi.intelegi? si asta e de prost gust.nu uita ca totul se invata.nu ne-am nascut niciunu invatat sa sarutam, si noi am invatat experimentand, in timp.deci,mai pe limba ta: o sa inveti cu timpul sa "mozolesti" misto, calumea.intelegi? te-ai prins?
si in al treilea rand e decizia ta proprie si personala ce vei face.lucrurile pe care le-ai spus aici sunt cat se poate de tampite, sunt niste scuze penibile.baiatul e cat se poate de normal, sincer sper sa fie asa. cea care are o problema esti tu.stai si gandeste-te singura cum ti-ar fi mai bine.noi nu te putem ajuta cu asta. da, daca motivele ar fi fost mai normale ziceam da sau nu si eu, dar asa...
nu stiu ce patiti mai copilasi, dar eu la varsta ta gandeam mai normal.
Poi daca spui ca e dragut. ar trebui sa accepti... Daca este mai inalt este chiar foarte bine. nu cred ca tiar placea sa ai un prieten foarte scund. cum e Moni si Iri . sper ca nu te superi. dar vreau sa intelegi ca e un lucru bun ca e mai inalt. si sincer nici eu nu stiu sa mozolesc dar. cred ca vine de la sine. sau o sa te indrume el! cel mai important e sa te simti bine langa el! sper ca sfatul meu ti-a fost de folos! succes! te pup
Draga mea la fel mi s-a intamplat si mie vara asta, insa eu i-am spus frumos ca nu-l pot vedea decat ca pe un amic. Acum daca tie iti place este recomandata o astfel de relatie deoarece abia il cunosti mai bine si ii stii punctele slabe, acest lucru fiind in favoarea ta, iar relatia in astfel de cazuri dureaza mai mult.referitor la inaltime nu e o problema deoarece porti tocuri, iar cu mozolul se invata!
Gandeste cu inima nu cu creierul. daca iti place de el ce mai astepti? dai bataie. e foarte bine daca e mai inalt decat tine. tu ai vrea sa stai in genunghi sa il saruti nu?
Zii si tu da,,, dar cu mozolitul nu stiu cum sa te ajut, daca vrei te pot invata eu