Uite iti dau un exemplu. am 14 ani. eu am cosuri in frunte, pe nas si in zona barbiei ..si tot nu ma machiez... un alt exemplu. verisoara mea are 16 ani si are fata toata plina de cosuri. sitot nu se machiaza. cel mai bine ii sa fii cat mai naturala. machiajurile te fac mai frumoasa pe moment. dar pe viitor. cand vei creste... aceste machiajuri iti vor imbatrani pielea ..si dau un exemplu la 40 de ani. in loc sa sa ai o piele potrivita la aceasta varsta. o sa ca la una de 60 de ani! parearea mea ii sa nu te machiezi. poate cei din jurul tau rad sau vor rade. sau poate celelalte se machiaza. dar tuh vei fii mai frumoasa pe viitor. iar cele care se machaiza. iti spun eu ca vor regreta cand vor fi mai invarste pentru ca s'au machiat de la varste asa de fragede!
Salut! Niste cosuri nu o sa te schimbe cu nimic, iar daca vrei sa ti le ascunzi poti folosi machiajul.
Pai daca nu te deranjeaza atat de tare si nu sunt foarte evidente nu trebuie neaparat sa folosesti ceva dar daca totusi tii la chestia asta poti incerca un corector deoarece este mai putin daunator tenului decat fondul de ten insa fondul de ten acopera mai bine din punctul meu de vedere