| NUUSTIU a întrebat:

Buna deci am 2 intrebari si va zic de la inceput ca dau fundita deci 1) Cum sa o conving pe mama sa imi ia un telefon nou? Desi are bani necesari nu prea vrea sa imi ia... 2) Daca imi iau un telefon pe abonament. Pot pune cartela de abonament in vechiul telefon si cartela mea veche care nu e pe abonament in telefonul nou? Multumescc

6 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

Mama ta are dreptate.Telefoanele,calculatoarele,digicam-urile nu se schimba cand vrem noi, ci atunci cand nu mai sunt bune de nimic.Mama ta isi schimba asa des masina de spalat sau masina de cafea, pe motiv ca a aparut un nou model mai cu mot? Gandeste-te ca sunt atatia copii la tara si chiar la oras care nici nu pot visa la asa ceva.telefonul este un obiect necesar nu pentru a ne " da mari".

| Bloondyna a răspuns:

Ca sa-ti raspund simplu la a doua intrebare: da.

Ca sa`-ti convingi mama sati ia un telefon va trebui sa o convingi ca chiar ai nevoie de un telefon nouthinking Sau pur si simplu poti pretinde ca cel vechi nu mai merge asa de bine. Aratai ca meriti un telefon nou pentru ca daca ea crede ca nu meriti atunci afla motivul si incearca sa il reparibig grin. Succes

| Bubbles a răspuns:

La 1 spui ca toti colegii au telefoane faine si se da meri si ca si uh vrei ununou ca ei si-l schimba odata la 1 an... si asa... la 2 da se poate

| Schatten a răspuns:

Aceeasi problema am si eu XD Dar mi-a spus ca trebuie sa merit ca sa imi cumpere.eu i-am spus ca renunt la cadoul de ziua mea etc.
Si din cate stiu poti pune orice cartela in orice telefon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu ce iti doresti si eu zic ca se va indeplini tongue

| Heartbreaker_5790 a răspuns:

Da poti punewinking