| bluepuff a întrebat:

deci am facut o mica prostie, nu conteaza ce. Nu a fost vina mea, doar m-am jucat putin cu nervii lui fara sa vreau, lunga poveste!
Vreau sa imi cer iertare si intr-un mod ciudat, sincer, complicat, nebunesc etc, nu pot explica.
M-am gandit sa pun benzina, sa scriu iarta-ma si sa dau foc. Stiu un loc perfect pentru asta, am tot ce imi trebuie dar nu prea am cum sa il aduc pe prietenul meu in acel loc pentru ca nu prea o sa vrea sa vina. Daca aveti chef sa ziceti chesti aiurea, sau sa va luati de mine, mai bine numai ziceti nimic. Dati-mi idei gen ce am spus eu, va implor din tot sufletu meu, e urgent! Dau fundita pentru cea mai creativa idee! Multumesc.

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Cu o astfel de manevra il indepartezi definitiv.

| bluepuff explică:

@ bombonela nu ascult manele.
si in locu unde as facea asta e pustiu, nu deranjez pe nimeni... nu dau foc la nimic, am benzina tot, numai pe el nu. Nu o sa vina pentru ca stie locu si dupa el n`are ce cauta acolo, fiindca nu e nimicstraight face. Stupid...chestia cu trandafirii prea siropos. Mersi oricum pentru raspunsurile voastre.

| ɱɪƭȥυʅɪɲʌ ✰ a răspuns:

Pai daca vrei sa faci faza cu benzina pune un prieten de`al lui sa il aduca acolo fara sa ii spuna de ce... dar ai grija sa nu aiba loc incendii sau mai stiu eu ce...

alta idee ar fi sa ii scrii cu petale de trandafir(sau alte flori)... nu stiu ce sa zic, totusi sper ca te-am ajutatwinking

ai grija ce faci!

bafta! :*:*:*

| RainbowChaser a răspuns:

Daca ai loc undeva, dar sa nu fie pe langa case sau paduri(risc de incendiu). Pentru benzina poti sa rogi pe cineva adult(daca nu ai 18 ani), sa cumpere cu o canistra de la benzinarie, si poti pune niste crengi, pentru ca focul sa sa nu se stinga imediat, sau poti cum a zis mitsulina sa faci cu petale de trandafir, sau poti pur si simplu sa convingi un prieten de a lui sa il duca in parc sau pe plaja, daca stai la mare si departe de ochi curiosi sa ii ceri scuze...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci eu sunt baiat si daca iai face asa ceva inseamna ca ai motive intemeiate singurul lucru pe care iti zic eu sa-l faci este sai spui cati ceri iertare va duceti la acel loc cum ar fi o intilnire si surpriza arzi acel obiect dar te-ai trezi cu o vinataie. [incearca]laughing