| ruxandraf a întrebat:

Buna!happyDeci am gasit pe site-ul asta intrebari de genu :ce sa fac sa ma placa baietii. pe care mi le pun non stop. Am gasit si raspunsuri : Cum ca persoana care a pus intrebarea ar putea incerca sa isi faca o schimbare de look, si sa fie ea insasi.Si eu cred 100% ca frumusetea interioara conteaza ma mult. Am doar 13 ani; parul meu e scurt dar mi-l las lung si acum e pana la umeri, tuns in scari. Nu sunt nici grasa, nici slaba. Si ma inteleg cu toata lumea. De ce pana acum nu m-a placut niciun baiat? Adica toate prietenele mele au avut/au prieten... si incep sa cred ca am o problema. Eu zic ca e si din cauza faptului ca nu am par lung, dar voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| Rebecca a răspuns:

Nu iubita. Nu are nici o legatura lungimea parului. Exista baieti cu diferite gusturi, carora le place parul scurt. Nu e nevoie sa iti schimbi look'ul. Tot ce trebuie sa faci e sa fii tu insati, naturala si sa ai incredere in tine. Pariez ca esti foarte frumoasa si speciala. Fii spontana si bucura'te de viata. Pentru iubiti ai timp mai tarziu. Si eu aveam prieteni cand eram de varsta ta si chiar mai mica decat tine. Dar nu am facut decat sa imi pierd timpul, sa nu am timp sa imi fac prieteni adevarati si sa trezesc invidii. Ar fi trebuit sa acord mai mult timp prietenilor, sa cunosc oameni noi si sa imi fac prieteni noi, nu sa caut iubiti. Ai grija de tine. Bafta!

10 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu are legătură asta cu părul. Nu vă mai puneţi probleme pentru că aveţi 13 ani şi nu aveţi un prieten, relaţiile de la vârsta asta sunt doar pentru cunoaştere. Nu ai un prieten pentru că nu ai întâlnit o persoană care să te placă şi pe care o placi. Nu tot ţine de aspect. Dar întradevăr părul lung e mai feminin. Baftă!

| TeoPT a răspuns:

Foarte posibil sa te placa cineva in secret ar trebui sa fii atenta la vreunu care te admira mai mult decat ceilalti(sunt baiat asa ca nu iti pot spune mai multe)

| TeoPT a răspuns:

Aa si simf. exista destule exceptii. o fata poate fi si desteapta si sa arate bine.

| simf a răspuns:

Eu cred ca nu ti-a sosit vremea. ai 13 ani, iar baietii de aceeasi varsta cu tine iti sunt inferiori ca mod de gandire. iar pentru cei de 15-16 ani esti inca un copil. peste ceva vreme, diferentele vor fi mai mici, din ce in ce mai mici. a, inca un lucru: fetele destepte au prieteni la varste mai mari, nu pentru ca nu si-ar dori ele, ci pentru ca baietii le ocolesc.

| Moni. a răspuns:

Nu are nici o legatura cu parul scurt...sunt fel si fel de persoane, cu diferite gusturi...nu esti tu de vina, pur si simplu nu ai gasit persoana potrivita

| HardcoreCountry a răspuns:

Eee... din cauza parului pe naiba. Nu ai gasit un baiat care sa te merite. El va veni cand te vei astepta mai putin. Si mai intai incearca si tu sa ai mai multa incredere in tine. Nici eu nu-s regina frumusetii, si eu am parul pana la umeri, si eu am fost ca tine. Dar am inceput sa fiu increzatoare si sa flirtez eu cu baietii, nu ei cu mine. Si am avut multi iubiti pana acum.
Succes.

| DarkMusic a răspuns:

Okay in primul rand nu inteleg ce legatura ar avea parul cu baietii xD in al doilea rand ai 13 ani o. o in al treilea rand e aiurea sa te gandesti la chestii de genul asta ''toate prietenele mele au avut/au prieten... si incep sa cred ca am o problema'' o. O
la intrebare nu iti pot raspunde pentru ca nu te cunosc ca sa stiu ce sa raspund si nu ar avea nici un sens sa zic ceva la nimereala... oricum incearca pe viitor sa ai mai multa incredere in tine si sa nu te indoiesti de tine :\

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e din cauza parului tau. Eu cred ca ar trebui sa mai faci si tu cu ochiul ca si eu am avut aceeasi problema dar s-a rezolvat fiindca am facut cu ochil unui baiat care-mi placea si acum sunt cu el adica ce numai baietii fac primul pas?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In niciun caz nu e vorba de par, mai conteza si sa fi cat de cat frumoasawinking

| Rallucadela a răspuns:

Hehe! nuuuuu este nicio legaturatongue dar stai linistita pentru ca nu este timpul, daca vrei neaparat iti gasesti! dar baietii de varsta noastra(si eu tot 13 ani amlaughingsunt imaturi. cei din cls mea numai wow si gta au in cap rolling eyes