| andreea1416 a întrebat:

deci am incercat orice! Mama nu imi da voie sa folosesc absorbante, pentru ca zice ca vata este mai buna, dar nu este asa! Trebuie sa o schimbi foarte des si e groaznica, mai ales ca se misca.Am incercat sa imi iau pe ascuns, dar m-a prins si m-a certat ingrozitor+ pedeapsa luna aceea fara acces nici macar la vata (eram in vacanta). Si mama voastra face asa?

Răspuns Câştigător
| dana85 a răspuns:

Ca sa o impaci pe mama ta foloseste o cantitate mica de vata pe care o pui pe absorbant. Va fi impacata ca ii asculti sfatul, iar la tine va fi mai sigur ca protectie. Sa stii ca unele lucruri nu le poti schimba la parintii tai, decat la maturitate cand vei avea putere de decizie asupra faptelor tale.Trebuie sa-i intelegem, tot ce fac, fac din dorinta de a ne fi noua bine, iar cand nu-i mai avem, crede-ma e foarte greu.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mergi la doctor cu ea sa ii explice ca tu ai nevoie de absorbante.

| andreea1416 explică:

Dar oricum de acum voi merge la ginecolog de o data la 2 luni, pentru ca tata zice ca asa e bine. Mie foarte rusine de ginecolog, pentru ca este foarte tanar x_x cica are 30 de ani. A zis ca asa e cel mai bine, si s-a uitat pe net si a zis ca si ce daca te dezbraca, ca fetele trebuie sa suporte mai multe decat baietii.Cel mai naspa este caprima data voi merge cu tata, pentru ca mama va fi la servici in ziua respectiva. ( daca ramane si el in cabinet? crying )

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Poate ar trebui sa-i explici mamei tale ca absorbantele sunt mult mai igienice decat vata, mult mai comode.
Sincer, chiar imi pare rau pentru tine; ai de luptat cu mentalitati de Ev Mediu Timpuriu si stiu cat e de greu. Pedeapsa aia (daca e asa cum spui tu) e bomboana pe coliva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii, pe masura ce imbatrinesc, devin tot mai conservatori si (in maaaaarea majoritate) se timpesc. Asta e, nasol de tine, nu prea vad cum ai putea sa le bagi mintile-n cap. Eventual, daca reuseste cineva pe care-l respecta (poate fi chiar ginecologul), sa stea de vorba cu ei si sa le explice ca nu mai traim in evul mediu, am evoluat si noi totusi.