| eabhei a întrebat:

Buna ...deci am lut asera 17 pastile de diferite feluri azi dimineata m-am trezit numi putem dormi simteam ca imi vine sa vomit m-am dus la baie si am vomitat de 3 ori si acum e ora 13 si ma simt la fel de rau ma dore capu si am stari de voma si pe langa asta nu pot manca nimic credeti ca pot pati ceva de la cele 17 pastile? dau funda pls

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Te duci direct la Urgente, bine ca traiesti!
Ce-ti veni sa faci prostia asta?!?

| eabhei explică (pentru greece12):

Nu pot sa merg la medic ar afla parintia dar daca nu merg la medic am sanse sa mor?

| greece12 a răspuns (pentru eabhei):

Poate doar faptul ca esti tanara si ai organismul rezistent,te-a tinut in viata!
Nu stiu nici ce ai luat, dar TREBUIE sa te vada un medic, pericolul nu se stie daca a trecut!

7 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Ce-a fost în capul tău? Du-te la medic!

| Dumnezău a răspuns:

Si zi...s-a despartit de tine,dupa ce te-a lasat insarcinata, si a fugit cu aia pe care o avea inainte, nu? Am dreptate? laughing

| eabhei explică (pentru Dumnezău):

Nu s-a despartit nimeni de mine am o problema de familie

| Dumnezău a răspuns (pentru eabhei):

Problema de familie... oricum nu se merita sa cauti sa te sinucizi-ca tu sigur asta voiai-pentru nimicuri din astea.O viata nu trebuie distrusa tocmai de proprietarul ei,mai ales cand nu e problema ta.Tu lasa-i pe ai tai sa isi rezolve probleme,sau daca a murit cineva, nu mai plange, ca oamenii crapa tot timpul si nu se merita sa te omori deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol, ce te-a apucat? Mulţumeşte-te că încă trăieşti! Puteai să ajungi la spital, la secţiunea de toxicologie!
Organismul tău încearcă să elimine medicamentele considerate ca o otravă! Şi da, poţi păţi. Du-te la un medic.