| LarisutzzaByby a întrebat:

Deci. Am nevoie de ajutor, habar nu am de ce, dar zona de sub ochii, aia sensibila care la mine era mereu fina, a inceput sa fie aspra. E oare din cauza machiajelor sau a fondului de ten, mai folosesc din cand in cand. Imi puteti spune ce remediu natural ar trebui sa folosesc pentru a redeveni fin?

Răspuns Câştigător
| TheFucker a răspuns:

Si eu am avut probleme. Uite ce sa faci: te duci la farmacie si cumperi Clorhexin, un dezinfectant fara alcool, vitamina A si unguentul Locoid. In fiecare dimineata si seara te dezinfectezi dar ai grija sa nu iti bagi dezinfecant in ochi! Dai cu unguent si iei o pastiluta de vitamina A. Pastilele le iei dimineata si seara 1 zile s faci pauza alte 10 zile. Cu unguentul continui sa te dai!
Vitamina A iti va ajuta pielea, ungentul o va face din nou fina si dezinfecantul curata! Nu uita sa te demachiezi dupa ce te machiezi, si sa nu folosesti fondul de ten pentru o perioada!

| LarisutzzaByby explică (pentru TheFucker):

Multumesc mult, imi esti de mare ajutor :* happy.

3 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Felii de cartofi, castraveti sau rosii sa iti pui pe ochi si sa stai jumate de ora cu ele. Poate fi din cauza fondului de ten, mi-am luat odata si era valabil doar o luna. Multe sunt expirate.

| 德尼莎 a răspuns:

Pai poti folosi castravezi, sau iti poti da cu crema nivea pentru ten gras,
cauza nu este fondul de ten, bine acum depinde si de fondul de ten daca folosesti un fond de ten ca si crema de groasa atunci este imposibil iti recomand bbcream este cel mai bun daca folosesti fonduri de oarecare atunci iti zic ca decat sa te dai cu asa ceva mai bine nu te mai da deloc, bafta