In primul rand trebuie sa stii ca daca vreai sa slabesti nu trebuie sa bagi toate prostiile in tine. Faci un sacrificiu si nu mananci dulciuri ca disperata in fiecare zi(cu limita), mananca fructe, legume, bea apa si nu manca preea multa paine.
Daca vrei sa slabesti mai mult...adica daca esti grasuta vreo 8 kg,iti recomand sa mergi in Decathlon si sa iei ori un stepper, ori o bicicleta(fara sa).
Sau poti sa faci in fiecare dimineata pe stomacul gol cat mai multe abdomene, dar totusi cate poti, niste fandari, genoflexiuni si poti alerga pe loc sau sa mergi afara si sa alergi cam 30 minute, insa apoi sa nu mananci cam 2 ore.
Bafta!
Mult sport, dar are rost pe caldura asta?
Sa sti ca fiecare arata bine in felul lui.De ce sa slabesti? Si eu am vrut, dar am renuntat la ideea asta,e o prostie.
Daca tat vrei sa slabesti,musai sport mult, sala, inot, alergat, etc.Nu are rost, cine te iubeste te iubeste asa cum esti.
Numai bine!
Salut daca vrei sa slabesti trebuie sa manci legume fructe daca vrei si putina carne prepara piept de pui il ungi putin cu ulei si il prepari dar in tigaie nu pui ulei ceva sport cu bicicleta daca stii sa innoti mergi la innot dar dulciuri putine si fara senksuri cipsuri si dulciuri preparate de casa clatite gogosi placinta etc.
BAFTA!
FUNDA?
Pai sa nu mai mananci alimente bogate in calori:carne.Trebuie sa mananci fructe si legume...
JustMe47 întreabă:
Roxana_6908 întreabă: