Lasa deoparte intimitatea fetelor, ca au 14 ani si nu isi dau seama ce nenorocit au in fata, si nici ca barbatul acela amabil si intelegator poate deveni un monstru daca ar pune mana pe una din ele, direct la politie cu mesajele, cu profilul lui, fara discutii.
De ce nu vorbiti cu parintii fetelor? Vorbesti de fetele astea doua de parca le-ati luati de pe strada.
Si da, mergeti la politie, eventual scrieti-i si Justitiarului din Berceni (il gasiti pe Youtube Facebook etc), care se ocupa numai cu din astea.
Părinții verișoarei mele sunt plecați în străinătate de 5 ani și nu-i mai interesează de ea, si-au făcut copil etc dar nu mai țin legătură de 2 ani iar părinții iubitului meu au divorțat încă de cand el avea 11 ani și sor-sa 5 și ei au stat la o matusa pana când el a împlinit 16 ani și si-a cumpărat un apartament în care stau amândoi.Niciuna dintre ele nu au tutore în adevăratul sens al cuvântului care chiar sa tina la ele și niciuna nu a crescut cu părinții lângă ea. Diferenta este ca sora iubitului meu înțelege foarte ușor este ascultătoare și inteligenta iar vara-mea e efectiv cea care nu înțelege nimic. Oricat a încercat iubitul meu sa ii explice frumos, pașnic pe tonuri ok riscurile la care se expune ea zice ca iubirea n-are vârstă, ba pe lângă am aflat ca ea si-a început și viata s€xuala acum vreun an și a avut nenumărați iubiti
Hm...ok.Ce ai scris aici explica de ce verisoara umbla dupa barbati atat de in varsta pentru ea.Trebuie mers la psiholog neaparat, altfel o va lua tot mai mult pe aratura.Iar pe masura ce va creste, daca acum reactioneaza defensiv, mai incolo va fi si mai rau, oricat incercati sa o ajutati.
Este clar un pedofil / proxenet (adica traficant de oameni).
Mergeti la politie cu toate dovezile, merita, credeti-ma. Nu-l lasati sa scape.
Nu e buna ideea cu bataia pentru ca tu nu stii pe cine are individul asta in spate... Poate e mafiot, poate apoi va cauta si va face mai mult rau... Mergeti la politie.
Trebuie urgent să mergeți la poliție ăla este un proxenet pedofil trebuie închis de tot el sigur se da și la alte minore...
xRaffy întreabă: