| Annutzyka a întrebat:

Deci, am o colega in clasa. care. are niste replici, ca insulta si isi bate joc de toata lumea, pe langa toate e si pitzi`...in fn. Ce i-as putea spune sa o umilesc, sau cel putin sa-i inchid gura? sper ca ati inteles la ce ma refer.
Funda la cel mai bun raspuns:*.

3 răspunsuri:
| Bogdan01234 a răspuns:

Daca este colega cu tine de clasa atunci inseamna ca o cunosti cat de cat. foloseste-te de ceva care o doare eventual, ori legat de fizionomie ori de psihic sa zic asa. faptul ca face ceea ce face spune deja multe despre ea. ideea este ca, din punctul meu de vedere ca sa zic asa, nu ar trebui sa faci asta. cel mai tare doare indiferenta. daca spui ca e cu multi asa atunci scoateti-o din joc prin a ignorao. nu mai vorbiti cu ea, nu o mai bagati in seama chestii de genu. lasati.o singura happy asta o sa doara mai tare decat orice injuratura sau umilinta happy indiferenta doare cel mai tare happy

| Adina77 a răspuns:

Sa fii pe felia ta si sa fii invers decat ea.
Si sa-i dai ignore, caci cel mai destept cedeaza.
De ce-ti bati capul? las-o in prostia ei si incearca sa fii cea mai buna in tot ceea ce faci.

| badgirl22 a răspuns:

Daca iti zice vreodata ca esti gras/slab ii poti zice ceva de genul: eu pot sa ma ingras/slabesc, dar tu tot proasta/inculta/etc ramai. daca se ia de hainele tale ii poti spune ca nu haina il face pe om, ci inteligenta lui. o poti intreba daca o mai doare capul.fiindca bate cam tare vantul pe acolo. trebuie putina imaginatie doarbig grin