Hmmm...eu zic ca joaca teatru...nu are cum sa planga dupa 2 zile.eu zic sa vb cu el si sa ii spui ca il consideri un baiat de treaba, dar ca nu vrei sa mai fi cu el si ca trebuie sa inteleaga.
E las ca o sa-i treaca cand o sa-si gaseasca alta, nu iti mai pierde tu timpul cu el doar din mila, stai linistita ca nu pateste nimic.
Asta e rezultatul faptului ca te-ai cuplat cu cineva doar ca sa nu fii singura, si ca fitoasa, cand ai vazut ca de fapt nu era cum vroiai tu, cum visai tu, l-ai lasat.
poti sa ii spui ce vrei, pe el tot o sa il doara, oricat de bland i-ai vorbi sa ii zici ca nu poti fi cu el, tot o sa il doara, rau. daca intr-adevar te-a iubit.stii cum se spune: un baiat nu uita niciodata fata pe care nu a putut sa o aiba, mai ales daca acea fata si-a batut joc de el.
Mie imi este mila de tine (vai de capul tau femeie)de ce te-ai combinat cu o persoana de care nici macar nu-ti placea foarte mult, ti s-a parut amuzant (mie nu)acum plange(cred ca se preface)adica in doar doua zile nu cred ca-si imagina ca va veti si casatorii, dar ce stiu eu sti doar cum se spune"Si baietii plang cate-o data"si respect astanormal ca gasca de baieti din clasa ta nu te mai baga in seama, pentru ca esti cruda si insensibila plus ca le-ai ranit colegul...niste scuze ai putea sa "bagi"si tu (daca ai suflet)desigur asta nu inseamna iertare ci cainta, parere de rau, totusi incearca sa vorbiti doar ca-ntre colegi, nici macar o prietenie nu cred ca se mai poate...plus de asta nu cred ca are nevoie de mila ta.
Nu cred ca plange . sigur se preface.asta e.toata lumea sufera cand iese dintr'o relatie.nu trebuie sa faci nimic.lasi lucrurile cum sunt si chiar daca nu te baga in seama colegii lui ce? o sa le treaca.totul trece