Spune-le parintilor, si cheama-i la scoala sa vorbeascaei cu diriga. In acest caz diriga va fi nevoita sa faca ceva, daca nu va fi nici asa de acord, du-te cu parintii la directorsi se va rezolva, accepta varianta cu alt baiat sa te mute, nu anume cu prietena ta, lasati voi lgbt ( cauta pe wiki daca nu stii ce-i asta )- nu te supara, varianta fata-baiat e buna- ajutor reciproc etc. plus o prietenie durabila care va poate duce si la casatorie
Asa patesc eu la ora de romana. Ma muta langa un baiat, cand el racea ii spuneam profesoarei sa ma mute, caci nu voiam sa racesc si eu. Profesoara ma lasa sa stau cu prietena mea. Am fost cuminte cam o saptama sau doua ( nu vorbeam cu colega, eram activa la ora...) dupa nu ma mai mutat de acolo.
Dar daca vine diriga in clasa si ne vede mutati incepe sa se urle si trebuie sa ne mutam..si eu eram activa si nu vorbeam cu prietena mea.aa si maicamea a zis ca nu vine la scoala.
Cheamo pe maica-ta la scoala si zii sa vorbeasca cu diriga ta...nu e neaparat sa te mute cu pretena ta...cu una mai cuminte
Ddyyaa94 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: