| HaPpYsAdYoUaNdI a întrebat:

Buna happy deci... am o prietena pe care nu stiu cum sa o mai inteleg, adica da ok mai intelegeam sa se dea la un baiat la ala de care ii place dar nu la toti omule adica ea sare in spatele lor vrea sa aiba cat mai mult contact fizic cu ei sa rada cu ei nonstop daca eu vorbesc cu un baiat se baga si ea repede in seama sau daca afla ca imi place de cineva incepe ea sa se dea la respectiv si sincer vi se pare normal sa se dea la toti baieti si sa rada cu ei, aia sa puna mana ca na sunt baieti pana la urma dar ea nu zice ba si se vede ca ii place dar cand o intrebam de ce face asa zice ca nu mai vorbeste cu noi sau zice ca nu incontinuu.
P.S - suntem in clasa a7a, ea are 13 ani
dau funda :3

Răspuns Câştigător
| AnaDbv a răspuns:

Buna, stiu exact prin ce treci, acum cativa ani aveam si eu o prietena buna cu care faceam totul impreuna si facea exact cum face prietena ta. Ideea este ca dupa 5 ani de zile mi-am dat seama ca nu am nevoie de ea ca sa fac ceva si pur si simplu nu ne asemanam mai deloc si am lasat-o balta. Astazi, daca o vad pe strada o salut si cam atat. De multe ori vine la mine si imi spune ca ii este dor de mine iar eu o trimit frumos la toti baietii pentru care m-a lasatlaughing...happy Sa sti ca oricat de buna prietena pare a fi are alte interese si poate vei patii ca mine daca nu incerci sa treci de pragul ala cu dependenta de prietenie. happy Poti foarte frumos sa te intelegi la fel cu ea insa sa nu fii prin preajma ei cand sta cu baietii aia, pentru ca stii vorba aia : zi-mi cu cine umblii ca sa iti zic cine esti. Lumea o sa te judece si pe tine cum o judeci tu pe ea, si nu e bine. Daca i-ai explicat ca tu nu vrei sa o vezi ca isi bat toti baietii joc de ea si ea nu intelege las-o, isi va da seama singura mai devreme sau mai tarziu. Sa nu crezi ca daca ea renunta la tine renunta pentru ca nu vrea sa te faca sa suferi sau ceva de genul asta. Daca o prietena renunta la tine pentru atentie, faima si baieti inseamna ca nu iti este prietena, stiu ca e destul de greu sa intelegi asta dar asa este si sper sa nu iti pice rau. Asadar fa in asa fel incat sa iti fie tie bine, invata pentru scoala, asta ar trebui sa fie principala activitate in clasa a 7, este timp destul si vin vremuri bune pentru tine. Peste cativa ani nu o sa te intrebe nimeni cu cati baieti ai fost, o sa te intrebe in ce scoala ai fost, si chestii de genuhappy Stiu ca nu iti arde de invatat si mai ales cand ai o problema, ca pana la urma e o problema, dar esti doar tu capabila sa o rezolvi. Nu ii lasa pe altii sa te duca de nas, fie fete fie baieti, fii fata desteapta si fa-ti parintii, fratii sau profesorii mandrii de tine. O sa ai multe de castigat! Daca este ceva ce vrei sa ma intrebi te astept sa imi trimiti mesaj. te pup, ai grija.

2 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Sunt de acord cu AnaDbv. happy

| AnunturiPublicitareCernavoda a răspuns:

Cred ca prietena ta are mai multi hormoni decat trebuie, dar in definitiv va avea iubit si daca vede ce face o va parasi pe rand pana se linisteste! Pana atunci eu iti propun sa nu mai imparti secretele tale cu ea si sa fii mai distanta, adica doar sa-i mai spui ceva.Succes!