De ce sa nu vorbesti cu el? Si mai ales din ce motiv v-ati despartit?
Important e sa inveti din greselile din trecut si sa nu le mai repeti
Daca v-ati despartit definitiv, nu mai are rost sa reiei legatura, ca este ca o ciorba reincalzita, este buna dar nu mai este ca la inceput! Uita-l, ca o sa mai iubesti tu inca de multe ori in viata! Toate legaturile se termina cu suferinta! Daca a fost doar o mica cearta, va ve-ti impaca voi!
Ar trebui sa treci peste.Stiu cum este, este greu sa uiti dar trebuie.Asa o sa te amagesti toata viata. Invata sa numa` pui mult suflet daca relatia nu e cat de cat stabila.Fii tare si incearca sa uiti. Vointa!
Xoxo
Draga secret, daca il iubesti enorm, e normal sa plangi si sa te gandesti la el si nu te astepta sa fie usor sa-l uiti. Timpul te va ajuta, nu vorbele mele sau ale altcuiva. Daca vrei sa afli daca te place sau nu, incearca sa te gandesti la timpul in care ati fost impreuna. A facut ceva prin care sa iti doveasca chestia asta? A spus ceva din care ti-ai dat tu seama ca te place? Daca nu... nu stiu ce sa-ti zic.
Cere cuiva sa te ajute sa afli, dar asta e cam aiurea. In primul rand, pentru ca in felul asta nu faci decat sa-i pastrezi amintirea, sa-l pastrezi in viata ta si iti va fi mai greu sa-l ierti. In al doilea rand, daca il placi atat de mult, incearca sa vorbesti tu cu el si spune-i asta. Daca te place, se va intoarce la tine. Daca nu, macar ai incercat. Si crede-ma, incercarea moarte n-are (stiu asta), iar daca nu incerci vei trai mereu cu intrebarea 'ce ar fi fost daca?'.
Succes.
Saraca tabita(mimi e boumimi e handimimi e mimilica colegul din spatele nostru care sta cu ea asta emimi)
Sa te indragostesti de alt baiat.sau fa-ti curaj si spune-i o prietene sal intrebe daca inca te mai place:*
CB întreabă: