| Marya125 a întrebat:

Buna! Deci,am o problema cu fostul meu și nu știu ce să mai fac.De când ne-am despărțit mă vorbește îngrozitor de urat la toată lumea și spune niste chestii care nici macar nu sunt adevărate,cum că are filme și videoclipuri cu mine și asta nu e adevărat,mă face curva și în toate felurile posibile mă denigrează,mi-a stricat toată reputația și imi e rușine să mai dau ochii cu lumea la ce lucruri oribile a spus despre mine.As putea sa îl dau la poliție pentru chestia asta? Menționez că el mai are și alte probleme cu legea.Nu știu cum să îl fac sa se liniștească,am vrut sa pun câțiva băieți sa îl bată, dar nu vreau sa am eu probleme după.Voi ce credeți că ar fi mai bine sa fac?

16 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Da dovada cata minte are prin acest comportament dar atat timp cat pesoanele cu adevarat apropiate tie stiu cum esti nu trebuie sa te intereseze de restul, barfe mereu vor exista si nu ai cum sa le opresti, pe viitor alege-ti partenerul cu mai multa atentie.

| Simpatic a răspuns:

Este un frustrat care se poarta ca un adolescent prost, numai acestia fac chestii de astea, indiferent cum a fost partenera ta codul bunelor maniere spune ca nu vorbesti despre trecut
prostii astia care inventeaza lucruri o fac din dusmanie
Daca ai dovezi sigur ca il poti da la politie sau chiar in judecata pentru calomnie, dar atentie iti trebuiesc dovezi solide cand dai in judecata!

Poti citi mai multe despre defaimare, calomnie aici : https://indrumari-juridice.eu/......calomniat/

| Violleta2022 a răspuns:

Fa-i reclamatie la Politie, dar pastreaza toate mesajele si amenintarile lui, ca sa le poti atasa de reclamatie.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să ignori.

| dullcat a răspuns:

Sa ai mare grija pe viitor ca sa nu te mai incurci cu astfel de personaje execrabile.Iar oamenii care tin la tine oricum nu vor crede orice zvon sau barfa care se vehiculeaza despre propria persoana.Restul care cred, atunci numai bine, lasa gunoiul sa se duca singur afara.

| Robert2526 a răspuns:

Sa stii ca daca il ignori, e cea mai buna solutie, nu merita nici macar sa mergi la politie.Pur si simplu nu exista pentru tine, nici el, nici prostiile pe care le spune despre tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un "om" care te amenință cu așa ceva și te vorbește pe la spate cu alți oamenii de rău și spune despre tine un numele tău rahaturi nu te iubește cu adevărat nu Tea iubit cu Adevărat ce face el și ce-ți face el este semn că-ți este Dușman și nu te iubește cu Adevărat un om care te iubește cu Adevărat Niciodată nu te amenință cu așa ceva chiar del înșeli și-l prizi la fapta 100%la100% tot nul vei trăda tot nu-i ai sai vrei răul tot nu ai sa vrei săi faci rău și să-l vorbești pe la spate. Bagă-l la pușcărie

| Marya125 explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate in ceea ce ai spus! Am destule dovezi sa îl dau la poliție, am mesaje când îmi adresa cuvinte jignitoare și mă amenința, sau pot pune pe cineva să deschidă subiectul despre mine și să îl înregistreze ce spune, ar fi o dovadă buna.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Marya125):

Adevărat poți sa faci și asta nu zic ca este ceva imposibil frate

| anonim_4396 a răspuns (pentru Marya125):

Dac a ajuns săte amenințe atunci fi sigura ca nu te iubește cu Adevărat da cu Adevărat sa ameninți deja este o faptă 80% făcută deja asta ține minte toată viața ta toată viața ta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sună la poliție cât mai repede dacă a ajuns săte amenințe.

| ALM2000RO a răspuns:

Dacă ai dovezi, dă-l pe mâna poliției, ce mai aștepți?!

| GandaIf a răspuns:

Lasa-mi profilul lui de Facebook si ai sa vezi cum se calmeaza, nu o sa mai ai treaba cu el.