Deci, inainte iti placea, si o intelegeai, acum nu o mia intelegi. esti distrat, si nu citi* cu cititul nu rezolvi nimic. pune-te si rezolva probleme, asa o sa le retii mai bine. e doar un sfat.deci i-a un creion, o radierea si o culegere d matematic si Go on
Sa fii mai atent la ore data viitoare si unde nu intelegi nu te sfii sa iti rogi profesorul sa iti mai explice odata, orice profesor se bucura cand vede putin interes din partea elevilor pentru obiectul sau, daca pui intrebari cu siguranta vei creste in ochii profesorului si iti va fi de folos.Si eu am avut un profesor dur, dar dupa cateva intrebari la cateva lectii era atat de bland cu mine.Incearca si tu!
Din cate inteleg eu, nu esti singurul in situatia asta. Rugati-l pe profesor sa va explice inca o data, eventual nu la sfarsitul orei, ci punctual, de fiecare data cand ceva nu e clar. Trebuie putina indrazneala, daca zici ca profesorul e mai sever, dar cu politete se rezolva. In plus, sunt multe culegeri, carti si materiale online din belsug incat te poti informa. Daca nici astea nu ajuta, poti sa incerci sa iei niste ore de medidatii.
Succes
M-ai descris cumva pe mine?:O
deci. adoram matematica 1-4
a cincea. bunicica
a sasea,greuta
a saptea, infernal de grea!
avem o diriga de mate, cred ca e chinezoaica!
se enerveaza daca nu intelegem...deci,suntem pierduti.Eu o sa incer ca invat singura de pe net si culegeri matematica pentru ca ai mei nu au bani de meditatii si chiar incearca sa ma ajute dar nu le sta in putere
Ei, ca incheiere, la matematica nu e necesara doar o ora pentru o anumita lectie, ci 3-4! Legile de acum ne impiedica sa intelegem ce e cu noi