| 123448727 a întrebat:

Buna deci am o problema fffffffff mare! Deci am ajuns de rasul curcilor! Acum 2 zile merg acasa venind de la scoala eu find pe clasa a 7- a si eu cu o luna mai devreme m-am mutat alt undeva si acolo e un baiat care isi bate joc de mine! Ajung in fata blocului si ma intreaba ce faci si eu zic bine el: Ok, dati 3 pumni
Eu :nu vreau, El :nu ma fa sa ti le dau eu! Eu :Bine, El :Mai tare fa! Dar el isi bate joc asa de mine probabil ca nu am curajul sa îi spun lui ceva
Si eu atunci mi-am dat 3 pumni

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

-Nu te plânge că ești strivită, dacă te-ai făcut vierme.-
Ești instabilă emoțional și vulnerabilă, ușor de manipulat și influențat. Uneori în viața trebuie să fi o lămâie acră decât un măr dulce mușcat de oricine (ori te aperi verbal, ori accepți să fi atacată ceea ce nu-i normal). Nu te lăsa afectată de oamenii trecători din viața ta. Băiatul este dăunător pentru starea ta emoțională. Prioritară în această etapă a vieții ești tu, încearcă să faci lucruri constructive și pozitive pentru tine și cei care te înconjoară apreciază și prețuiesc. Încercă să-ți stabilești valori, principi și priorități ce te-ar putea ajuta să-ți conturezi un caracter și o personalitate puternică. Nimic nu te afectează dacă nu-i acorzi importanță. Viața ta n-o construiești în jurul lui, nu el este important și prioritar, ci tu. Viața este așa cum ți-o faci. Dacă vrei stai închisă în casă complexându-te și găsește-ți defectele (cum că n-ai curaj), sau poți să iei atitudine și să nu te lași manevrată ca o maionetă de un adolescent imatur ce nu-și poate justifica faptele. Fă ce simți, nu deveni o introvertită și izolată. Exprimă-te și exteriorizează-te așa cum simți, dar să nu-ți dăuneze. Nu te lăsa afectată de lucruri trecătoare din exterior pentru că poate avea repersiuni asupra personalități tale. Citește ajută mult, alt ceva de ce citești la școală. Dacă îl mai vezi și auzi că te abuzeză verbal spune-i: "Te consideri important în ochii mei pentru ați acorda atenție". Este doar o întâmplare neplăcută, depinde de tine dacă o lași să se repete sau nu. Experiența și suferința maturizează omul. Gândește rațional și nu face activități daunătoare care doar îți amânează problemele (băutul, fumatul, tăiatul. Îți oferă o iluzie care te 'satisface' pe moment). În viață n-o să ai benefici dacă te subestimezi. Nu te demoraliza din orice. Baftă!

| Boboc_Alexa_1997 a răspuns:

Trebuie să vorbești cu părinți tăi nu e bine ce ți sa întâmplat mai bine sa ii faci să te lase în pace că de poate întâmpla și mai rău ai grija de tine

| Bgd_Nicusor_1996 a răspuns:

Sa inventat numărul de urgenţă 112, sau simplu povesteștele si părinţilor tăi despre cele întâmplate, asemenea specimene nu au ce caută printre noi, in libertate