| Bianca_3626 a întrebat:

Deci am o problema.Imi place de un baiat de 4 ani. El are 18 eu 14big grin.Ne cunoastem de mici de cand eu aveam 8 ani.Am facut parte din acelasi grup. Dar acum vreo 2 ani am incetat sa mai vorbim. El este sa zic asa mai popular, adica il cunoaste tot cartierul.Cand e singur ma priveste si pare mai timid.Si cand e cu prietenii prinde puteri ca sa spun asa dar tot pare timid cand sunt eu.Adica daca m-ar placea ar avea destul curaj ca sa-mi zica asta.Sunt sigura.bine in ultima vreme nu prea ne-am mai vazut si nu ma mai gandeam la el, dar azi ne-am intalnim si imi place si mai mult de el acum. Ce sa facbig grin? SI ce credeti voi? Ce reiese din comportamentul lui? Funda:X

6 răspunsuri:
| Carlaaa a răspuns:

Eh, daca stam sa ne gandim asa, toti barbatii in general sunt mai,, cocosi" cand sunt in preajma anturajului... deci stai linistita ca nu e nici primul nici ultimul care va fi asa.
Nu fi asa sigura ca ar avea curaj sa iti zica.
Daca nu are prietena, cu atat mai bine. te poti duce la el zicandu-i,, heii tuu... ce mai faci? nu prea am mai vorbit in ultima vreme". asa poti incepe, fara sa pari prea emotionata, si trebuie sa il prinzi intr-un moment in care nu e grabit sau ceva de genu, si daca e si singur, e perfect!
Gandeste-te ca poate te place si el, da' din moment ce nu prea ati mai vorbit nu stie nici el cum sa se bage-n seama decat prin niste priviri care probabil tie iti inmoaie picioarele, nu?
Du-te si fa asa cum ti-am zis, ca va da roade.
Stiu sigur. Pentru ca mi s-a intamplat si mie, a dat roade pana au aparut vorbele rele laughing. In fine, acum vorbeam despre problema ta, nu despre ale mele.
Deci... ai grija ce faci, si tine-ma la curent! waiting

| happy_7964 a răspuns:

Pai daca va cunoasteti deja nu poate fi asa greu. Vorbeste cu el pe mess sau la telefon sau fata in fata. Afla ce ii place sa faca, ce gen de muzica asculta, etc. Daca pare ca ii place sa vorbeasca cu tine poti sa-i propui o intalnire. Vezi cum va simtiti si poate ca te va intreba el daca nu vrei sa aveti o relatie sau daca nu cred ca il poti intreba chiar tu. Desigur asta in cazul in care intalnirea decurge bine. Succes!

| ladybird a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa te aprinzi prea tare. Mai bine lasa totul sa decurga de la sine. Daca el te place o sa te abordeze si o sa iti spuna asta. Deocamdata comportamentul lui e unul normal, si nu trebuie sa iti faci impresii pentru ca daca nu e asa tu vei suferi. Trebuie sa stai mai mult timp in prezenta lui pentru a se putea lega ceva intre voiwinking

| addicting a răspuns:

De obicei cand ai un prieten foarte bun si il iubesti ca pe un prieten pentru ca va impartasiti tot felul de lucruri, sunteti cam tot timpul impreuna, va vizitati constant pentru ca faceti parte din aceeasi gasca, e normal ca la un anumit timp unul dintre voi sa doreasca ceva mai mult fiindca va cunoasteti atat de bine incat credeti ca ar putea fi sufletul pereche. cel care il cauti toata viata
e normal ca el s-a departat de tine cand tu i-ai dat semne ca il placi, caci nu dorea ca prietenia voastra sa se strice din cauza asta.probabil s-a simtit ciudat dar tine la tine si nu ti-ar face rau niciodata pentru ca te cunoaste foarte bine si stie ce te face sa suferi
varsta nu este o problema, nu conteaza atunci cand exista dragoste
eu cred ca tu esti fff indragostita de el incearca sa faci primul pas sa il abordezi intr-un anumit fel, pentru ca e pacat sa nu ii arati ce simti
te pup si sper ca te-am ajutat
bye

| dodonika a răspuns:

Pai e normal va placeti unul pe celalalt dar nici unul nu are curajul sa fie primul.nu stiu ce sa iti zic du-te tu la el si invita-l la un suc si de la un suc la... puteti dupa aia sa va cunoasteti mai mult si poate in viitorul apropiat o sa formati un cuplu...

| Abcdefghijklmnopqrstuvwxyz0 a răspuns:

O prietenie incepe cu un zambet, traieste printr. o lacrima si se termina cu un sarut ...Incercarea moarte n-are, spune-i ce simti pentru el (eu de exemplu ti-am urmat sfatul si acum sunt cu impreuna cu acel baiat)... si daca el nu simte nimic pentru tine arata-i ce a pierdutwinking Deci, bafta!