| Capsunicax3 a întrebat:

Deci am o problema... Iubitul meu a fost cu o pr de-a mea cea mai buna. si acum vrea sa se desparta de mine si sa o ia din nou pe ea. Ce sa fac daca eu il iubesc. 100 % si el zicea ca ma iubeste doar 50 %crying ce sa fac sa ma placa din nou? ma inrosesc repede. cand vb cu el? ce sa fac ca sa ma placa din nou.love struck dar prietena mea se baga peste tot cand vb cu el. parca incearca sa ma faca de rusine. ma enereaza. se crede sefa.:O oke. si de problema asta vreau sa scap. deci funda + votul prietenilor de pe TPU ( mess ) real.laughing ajutooooor. aAA. AM uitat sa zic ca o sa ma duc in excursie si nu stiu cati vin. si o sa mergem si la strand. si ce sa fac? sa ma placaa. pr mea cea mai buna nu vinee.:X:X:X:X:X

6 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

Ai o relatie de prietenie tare ciudata. Inainte sa citesc toata intrebare vroiam sa iti spun ca nu merita sa te certi cu o fata pentru un tip dar acum o sa iti zic sa incerci in excursie sa iti iei un costum de baie mai sexy, aruncai priviri mai seducatoare, incearca sa-l atraci prin neturalete, spune-i si tu ca il iubesti ca nu vrei sa il pierzi.Sau acum am o idee cam trasnita dar poate functioneaza big grin : incearca sa-l faci sa te auda cand vorbesti cu o prietena ca tu tii foarte mult la el ca il iubesti nespus, si ca el nu isi da seama ce face cand iti spune ca o vrea inapoi pe prietena ta.Sau ii spui verde in fata sa se hotarasca ori cu tine ori cu ea, sau ii dati amandoua peste nas lui ca tipi mai sunt multi.

| Lexiiii a răspuns:

In primul rand, nu iti mai numi asa zisa ta prietena "prieten". Pentru ca draga mea crede-ma ca nu iti e!happy
Daca iti era iti zic eu ca nu se baga intre voiwinking Asa fac prieteni buni se ajuta unu pe altu. Eu cu prietena mea cea mai buna am o regula" baieti tai sunt ai tai si baieti mei sunt ai mei" asta e clar happy
Asa si problema cu baiatulthinking El se crede acum "marele cuceritor" din cauza faptului ca are de unde alege. Ma refer la amn2winking Aici sunteti si voi de vina ca va bateti ca prostutele pentru un baiat care din punctule meu de vedere nu iubeste pe nici una. Si chiar daca ar vrea sa se impace cu fosta, ar trebui sa ii lasi sa fie fericiti. Eu una nu ma bag acolo unde nu sunt placuta, adica sa fiu in plus.
Well daca vrei sa il cuceresti, ar trebuie sa te bagi mai mult in seama cu el. Sa te duci sa il pupi din cand in cand asa delicat pe obraz. Si cel mai important sa incerci sa il faci gelos. Daca reactioneaza, te place daca nu are nici o reactie inseamna ca iti pierzi timpul cu un baiat care nu te meritaoh go on
Stiu cum e sa iubesti, fate remarcata. Fi stralucitoare. Si daca chiar nu te vrea lasa-lwinking Baieti mai sunt..inca foarte multi. Iubirea trece pana la urma. Crede-ma! Iubesti azi si maine iti trece.
Good luckhappy

| Angelique a răspuns:

Arata-i ca te-ai schimbat. Una dintre cele mai puternice arme pentru a-ti aduce iubitul inapoi este sa ii demonstrezi ca ai invatat din toate greselile din trecut si ca ai avut puterea sa te schimbi. Analizeaza cu atentie relatia voastra si ceea ce ai gresit si a dus la certuri sau chiar despartire.
Adu-i aminte de motivele pentru care s-a indragostit de tine. Probabil iubitul tau iti reproseaza ca nu mai esti cea de la inceput si se poate sa fie adevarat. La inceputul unei relatii ne straduim mai mult ca totul sa fie bine, ne gandim de doua ori inainte de a spune sau de a face ceva care ne-ar putea rani iubitul, facem dragoste mai des. Gandeste-te cum erai atunci cand v-ati cunoscut si s-a indragostit de tine.
Concentreaza-te asupra aspectelor care trebuiesc imbunatatite si vei fi mai atragatoare nu numai pentru fostul tau iubit ci si pentru cei din jur si pentru tine ca om. Ofera-i sprijin atunci cand are nevoie.Vei face o impresie foarte buna daca in momentele critice, cad iubitul tau are nevoie de tine, lasi la o parte sentimentele din trecut si ii esti alaturi ca prietena.Foloseste cateva trucuri simple, de exemplu incheie tu intotdeauna convorbirea telefonica, nu ii raspunde la telefon noaptea sau chiar daca nu ai nimic de facut nu te intalni cu el de fiecare data cand are chef. In aceeasi ordine de idei, nu il suna nici tu la ore tarzii din noapte, mai ales dupa o iesire cu fetele, cand ai exagerat cu tequila. Telefoanele de genul asta sunt mai degraba patetice decat romantice.

| Ađřıαηηα a răspuns:

Hei.
Poi ca sa-i recastigi dragostea 100% ar trebui sa devi mai seducatoare si mai dulce decat prietena ta.[ cat despre ea de ce o numesty cea mai buna daca iti fura iubitu`? in fine ] vezi ce`i place la ea mai mult decat la tine si imbunatateaza`ti aceste calitati. Si daca tot se baga peste tot ce zici fi si u mai tupeista ca ea si dai peste bot [ nu fizic ci in cuvinte dar nu violente ci cuvinte destepte si fa`o si u de ras. Arata`i ca ai un coeficient de inteligenta mai crescut ca ea ] Cat despre faza q excursia ar trebui sa fi naturala si seducatoare. sa nu pari prea obsedata ci cat mai naturala si sa iti arati calitatile pe care le indragea la tine astfel o sa REinfloreasca dragostea dupa parerea mea.
Pa-pa. Bafta pentru a`l recuceri pe baiat [ 100% laughing] :*

| Capsunicax3 explică:

Funda!

| Capsunicax3 explică:

Funda!smug