| Alexandra_7889 a întrebat:

Buna
deci am pus intrebarea asta de o mie de ori si o mai pun de inca o mie
sunt timida ajutati-ma nu stiu sa ma comport ma blochez usor foarte usor daca nu mai stiu ce sa spun
cum pot sa nu mai fiu timida sa scap de acest defect? crying

funda

Răspuns Câştigător
| Dina a răspuns:

Salut,aceeasi problema o aveam,o am si eu,doar ca de acum inainte m-am invatat sa nu o mai numesc o problema,dar ceva unic pentru caracterul meu,si am mai inteles ca nu ma pot schimba,ca trebuie sa ma accept asa cum sunt si sa ma multumesc de ceea ce am.daca esti timida vrei sa zici ca n-ai oameni de suflet,oameni care sa te inteleaga asa cum esti? cei care te iubesc te iubesc asa cum esti,te iubesc pentru ca esti asa,si te accepta asa si nu alt fel. Faptul ca te blochezi foarte usor sau te pierzi intr-o situatie nu este pentru ca esti timida,ci este pentru ca nu stii ce sa faci,pentru ca nu-ti poti apara parerile tale si ti-e frica ca cineva sa nu te jigneasca.O iesire din situatie este sa accepti asa cum e,in primul rind sa fii optimista,cit mai vesela,indiferenta la "vorbe"si sa mergi inainte ce nu s-ar intimpla(eu asa fac si e mult mai bine),si asa te admira oamenii si mai mult, pentru ca ai simtul umorului. Daca te itristezi si mai mult iti pierzi speranta si nu obtii nimic cu atit mai mult, asa ca:totu-i bine laughing

1 răspuns:
| Aylee a răspuns:

Dami id tau pe privat, voi vorbi cu tine ceva, iti va disparea timiditatea garantat.