| Gigellllllllla a întrebat:

Bună! Deci am sa va spun despre menstruatia mea.
Am menstruatie de un an și jumătate și la început(pana acum aproximativ 9 luni)a fost normală.De aprox.9 luni a început sa îmi curga foarte mult mai ales când ma ridic de pe scaun imi curge cât o oală.In sensul ca absorbantele se umple.Menstruatia îmi vine odată la 2 luni.Acum,întrebarea mea este: a mai pățit cineva? dacă da cum ați rezolvat?
Am fost la ginecolog și mi-a datmai multe medicamente și clorocalcin, pe care il iau de fiecare data când îmi vine ca să îmi mai reducă fluxul. Oricum îl reduce de tot după aprox. 5 6 zile. Doctorul a spus ca nu e nici o problema și este probabil din cauza pubertății.A spus ca a mai întâlnit la fetele obeze mai des, dar eu nu sunt obeza.Rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| Fonk a răspuns:

E pentru că esti in crestere, o sa ti regleze fara medicamentele lui (dar mai greu), iale siti revi mai repede (este doar o anomalie, care poate fi tratata)

| Gigellllllllla explică (pentru Fonk):

Mulțumesc!

| Gigellllllllla explică (pentru Fonk):

Ceva metode prin care sa nu ma patez când ma ridic de pe scaun pana la baie?

| Fonk a răspuns (pentru Gigellllllllla):

Amm, nu te ridici, te pui pe jos si mergi oarecum in maini astfel incat să nu fi in poziție orizontală, numi bat joc si nici nu stiu cum e cu scursul că sunt băiat, da metoda asta e numai acasă cand nu sunt parinti (ma gandesc).
2.ar mai fi sa-ti dai pantaloni jos cand te dai jos de pe scaun (de stai oarecum in poziție verticala)
Nam idei super, poate nu te ajută, dar mam straduit sa ma gandesc.
winking

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu e normal sa-ti vina la 2 luni, insa un flow abundent e cat de poate de normal pentru multe fete/femei. Ai incredere in tratament si in corpul tau, caci pe masura ce trece timpul menstruatia se stabilizeaza.Iar in urmatoarele decenii se poate iarasi deregla si regla la loc din cauza a numerosi factori.Nu e nimic sigur, de aceea trebuie sa avem grija de corpul nostru si de sanatate(alimentatie, sport si celelalte pe care sigur le stii).