| Lolly184 a întrebat:

deci am si eu o mica mare problema. Simt ca ceva este in neregula cu mine, sunt foarte nervoasa, cateodata nu am stare si nu stiu ce sa fac, simt ca vreau sa fac ceva, pe urma ma cuprinde o stare aiurea, de plictiseala, de tristete. Nu eram asa, nu avea asa energie. Am momente cand imi vine sa sar in sus, sa ma duc sa bat pe cineva si cand ajung in fata lor imi vine sa ii imbratisez o. O Este foarte enervant, sunt momente in care tremur. Daca ma puteti ajuta, sa imi ziceti ce as putea sa fac sa ma simt mai bine, Mersi :* (fara mistouri va rog)

3 răspunsuri:
| geo691 a răspuns:

Apucate de un sport o sa iti aduca echilibrul de care ai nevoie.

| st3lu07 a răspuns:

Esti genul care trece de la o stare la alta foarte rapid,uneori te miri si tu si nu reusesti sa tii pasul cu schimbarile emotionale,ceea ce,psihologic vorbind,esti tensionata,stresata si ai nevoie de relaxare,asta e un motiv,un alt motiv il poate constitui faptul ca ai avut si ai o viata destul de agitata cu niste intamplari cam neplacute in trecut, ceva ce te-a facut sa pierzi echilibrul interior, e bine sa mergi la un psiholog ( chiar si eu te pot consilia). Sper sa te simti mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimbări pe care probabil toţi le-am avut cel puţin o dată.Nu ai stare, tocmai pentru că nu ai o ocupaţie. Ceva care îţi poate aduce echilibrul şi care îţi poate ocupa mintea.Fă ceva ce îţi place şi încearcă să-ţi controlezi stările. Nu trebuie decât să-ţi conduci energia pe care o ai într-o direcţie benefică pentru tine.Cunoaşte-te mai bine, citeşte, fă ceva care poate să te liniştească. Baftă!