Imi miroase a invidie incearca sa ii urmezi exemplul si sa deveniti prietene.
Ash vrea s-o cunosc...in fine thu nu trebuie sa ii faci probleme pentru ca fata nu le merita. ea doar a incercat sa se inteleaga bine cu toti. toate relele pe care vrei sa i le faci or sa seintoarca impotriva ta asa ca nu te sfatuiesc, trebuie sa te apropii de ea, sa deveniti prietene pentru ca asa o sa ieshi si tu din anonimat din nou.
Eu zic sa stai cuminte, termina cu tampeniile alea din capul tau si ce daca e mai populara ca tine? Bravo ei.
Poate nu esti rea, doar putin invidioasa. Spui ca esti timida. De ce nu incerci sa-ti invingi timiditatea? Si eu eram la fel, insa acum nu prea mai sunt asa. Imi impuneam mie insumi sa vorbesc cu cei din jurul meu. Imi spuneam ca doar nu patesc nimic daca intru in vorba cu cineva. Si e mult mai bine asa. Incearca sa te imprietenesti cu Irene. Poate asa te va ajuta sa te imprietenesti si tu cu cei cu care ea s`a imprietenit deja. Nu mai fi rautacioasa cu ea. Risti ca prietenii tai sa nu te mai placa din cauza schimbarii tale. Bafta! :*.
Totusi, te inteleg si eu as murii de gelozie! serios ^^ dar gandeste'te ca ai si u prieteni tai sau gasca sau pr din cartier cu care iesi. in fine... da daca are parul blond natural. ii nasoala pune la cale ceva cu o colega cu care te intelegi bine si dupa da vina pe ea ( poate merge. ) xoxo
Salut.
hei, nu trebuie sa ii faci ei probleme. mai ales pentru ca spui ca e o fata foarte ok, frumoasa, prietenoasa, si asa mai departe. baietii din scoala ta au reactionat asa pentru ca e "misterioasa". nu stiu prea multe lucruri despre ea. si chestia asta ii atrage. cum ne atrage si pe noi, fetele, la un baiat. dupa un timp nu o sa mai fie asa. o sa va obisnuiti impreuna, si totul o sa revina la normal. poate va si imprieteniti, nu ar strica si stai linistita, majoritatea baietilor prefera o fata timida in schimbul uneia cu tupeu. asa ca, nu iti face probleme. ca sa nu mai fi asa "invizibila" poti face diferite chestii. dar nu sa iti bati joc de persoane, sa devii vulgara sau altceva... poti fii tu insati, ca sunt sigura ca esti o fata ok, frumoasa si desteapta.
Nu te teme, cu timpul copiii se vor plictisi de ea In plus, ei debea o cunosc: amabila, sociala etc. dar trebuie sa aiba si ea un defect. Nu poate fii chiar asa de perfecta. Nimeni nu e perfect! si sunt sigura ca prietenii tai (colegii) nu vor renunta la tine Sit u cred ca esti o prietena buna. Pare frumoasa, inteligenta dar intr-o zi o sa iasa la iveala defectul ei, oricare ar fi. Fii totusi mai curajoasa si incearca in ultimul timp sa fii si tu amabila, sociala pentru ca daca colegii vor renunta la ea, imediat te vor aprecia pe tine. esti doar pe locul 2. indata vei fii si tu pe primul loc daca respecti sfatul meu...
Incearca sa nu mai fi timida cel mai bine e sa te duci la un phisolog sa te ajute pentru ca tu o invidiezi numai pentru ca nu esti asa populara, fata aia arata bine din descrierea ta dar daca ii faci probleme nu dovedesti decat rautate si ea tot asa ramane chiar cu o problema in plus sa stii ca nu o urateste)
misauratcuviata întreabă: