Ce drepturi sa ceara? Sa vina ca sa-i ceri tu drepturile tale, nu el. El nu mai are nici un drept in fata ta.
Cum sa reactionezi? In functie de mama ta astfel incat sa nu o superi si nici sa o jignesti dar eu iti recomand sa te porti frumos cu el. Nimeni nu iti cere sa ai sentimente ca pentru un tata, dar un minim de respect poti sa-i arati tocmai ca respectul ala nu este pentru tatal tau ci mai exact sa-i faci cinste mamei si bunicii care te-a crescut si educat.
Deci cu mult calm si intelepciune de la mama si bunica o sa treci si prin asta.
Vorbeste cu mama ta sigur te va intelege!
Pff... Este o situatie foarte dificila. Intraba-l pe tatal tau si roga-l din tot sufletul sa fie sincer si sa iti spuna de ce te-a abandonat. Daca este un motiv rau [ gen alta femeie] pui in balanta ce a facut el pentru tine si ce a facut mama si bunica pentru tine. Te rog imi mai poti spune ce ai facut pe id-ul checkyg? Multumesac Si mulu mult succes. Poate dai si tu fundita :* Te rog!
De vreme ce nu s-a interesat de tine timp de 15 ani nu mai are nici un drept asupra ta. Dupa cum a spus Geopapy pentru mine ar fi mort de 15 ani.Eu totusi l-as asculta dar as alege-o pe mama, care m-a crescut.
Multam pentru sfaturi.referitor la tine "rainbow". nu inteleg ce vrei sa spui cu : "Te rog imi mai poti spune ce ai facut pe id-ul checkyg "
Care drepturi? te-a intrebat macar odata de sanatate? A sunat-o macar odata pe maicata sa o intrebe ce faci cum te descurci? macar odata in 15 ani...respectnormal ca trebuie sa-i porti ca orcui mai in varsta. te pup:*
Si mai pot adauga ca eu nu imi cunosc tatal deloc...si nu stiu daca si el stie de existenta mea pup:*