| HellVampire a întrebat:

Buna:* deci as vrea sa ma ajutati in legatura cu o privinta:genunchiicrying nu stiu ke sa le fac au o piele mai neagra pe ei si este mai multa piele iar pe interior sunt niste dungi albe cred ca vergeturi si parca incepe sa mi se faca niste celulitacrying plzz ajutor cu niste sfaturi exercitii sau ceva orice ca sai am mai frumosisad tnx fundita + vot la toate raspwinking

Răspuns Câştigător
| louise a răspuns:

Pai. cand am vazut cuv celulita. indiferent unde incepe sa apara se procedeaza la`fel. Celulita o `data ce a inceput sa apara iti este foarte greu sa o dai jos. la grasime ( sunca ) este mai usor. un remediu bun ar fi : fara cipsuri ( provoaca celulita + sunt cancerigene ) incearca sa eviti tot felul de prajeli stiu ca este greu si ca in familie cam asa se mananca. evercitii. gen flotari. genoflexiuni. si f important mananca seara cate o grefa ( portocala rosie ) arde foarte bine celulita. Cat despre culoarea inchisa. daca u este mai bruneta asa se intampla. iar vergeturile. o crema ceva :d funda?

1 răspuns:
| HellVampire explică:

Ms pentru ajutor:* si app nu st asa 'bruneta' am pielea alba si genunchii foarte negriicrying iti dai seama cum aratalaughing