| Ariamnaa a întrebat:

Buna! Deci bunica mea cunoaste o femeie în fine e prietena ei. Iar ea are un nepot taaareee frumos. Am fost cu el si cu bunicile noastre la mare cand eram mai mici dar atunci nu eram asa atrasa de el. Acum sunt înnebunita dupa el. Si am stat si cu mama lui de vorba cand a venit pe la bunica mea. Si i-am spus ca îmi place de fiul ei. Ea spune ca nu are iubita el dar acum nu stiu el e o fire foarte timida. A pus el poze pe Instagram iar unele fete i-au dat inima, iar el inima replay. Nu stiu chiar nu vreau sa fie cu alta fata. El chiar se potriveste cu mine si cred ca am fii un cuplu frumos. Chiar îl visez si ma gandesc foarte des la el. Simt ca el nu stiu mama lui a spus ca are un grup unde este adica un grup si cu fete si cu baieti. Nu stiu ce sa fac. Eu am 13 ani ar el 15. Nu stiu ce sa fac sa îl atrag visez la el. Va rog ce sa fac. Îl plac foarte tare. Ce sa îi spun? Cum sa îl fac sa ma placa?

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

La 13 ani eram iubirea vietii pentru una care era putin mai mica ca mine avea 11 si acum ii parea rau dupa mine, dupa ce s-a frecat de toate mahalagiile posibile. E devreme pentru actorie acum mai incolo e mai bine

| Wr3nch a răspuns:

Ai 13 ani fata mea, si toata viata inainte sa cunosti baieti mai frumosi si mai grozavi.