| 4Life a întrebat:

Buna,
Deci ce imi doresc cel mai mult este un simplu piercing, apropo am 12 ani.Cu acordul parintilor bineinteles.Mama a spus ca ma lasa numai ca am sunat la un salon si domnul a spus ca sunt prea mica, eventual pe la 13.Intrebarea mea este daca as putea sa ii platesc sau sa semneze mama un contract cu ei cum ca daca mi s-ar intampla ceva...se poate? dau funda+vot
(apropo nu vreau piercing monroe, in limba, nas sau ochi)sub buza, atat:http://www.google.ro/......tp?/imgres r:13, s:28&tx=57&ty=29&biw=1280&bih=711

Răspuns Câştigător
| PinkPanther a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi cu mama ta la salon, cu siguranta o sa iti faca in cazul asta. Daca nu i-ati cercelul pe care vrei sa il foloseti ssi daca cunosti vre o asistenta medicala poate sa iti faca si ea.

4 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Inseamna ca maicata e mai proasta ca tine de te lasa. fara suparare laughing

| PinkPanther a răspuns:

@ Darky nu esti singurul, dar daca mama ei o lasa, si nu face alte tampenii cine suntem noi sa o judecam? Nu o cunosatem ca sa o putem sfatui daca sa mai astepte sau nu.

| robinho17 a răspuns:

Sunt singurul de aici care ii se pare ca esti prea mica?big grin

| Mya_2107 a răspuns:

Poate mama ta sa semneze acel contract pentru ca nu cred ca ti s-ar intampla nimic daca ti-l pui sub buza sau in nas. Dar poti sa iti pui daca te lasa mama ta in dinteacolo nu e nimic grav. Cred ca te-ai intrebat cum o sa te speli pe dinti nu? nu face nimic rau daca te speli pe dinti cu cercel in dinte. fundita PLZZ.