O prietenie dintr-asta nu a fost de fapt niciodata o prietenie adevarata. Faptul ca te-ai mutat, te-a facut (sau nu) sa iti dai seama de aceasta prietenie. Daca nu mai sunteti in acelasi oras, nu inseamna ca tu nu trebuie sa mai ai viata ta, pentru ca, vezi Doamne, ei nu sunt cu tine. O prietenie e intr-adevar frumoasa, dar numai daca se mentine.Doare despartirea/ legamantul dar poate e mai bine asa. Si e mai bine ca ii vezi acum cum sunt, decat mai tarziu. Crede-ma, e mult mai naspa cand iti dai seama ca dupa ani investiti, in care ti-ai pus sperante intr-o persoana totul se duce de rapa. E clar ca iti faci prieteni noi, doar nu ai sa stai singura.
[Yana]
Pai astia sunt prieteni? Nu vor sa pastreze legatura. Viata merge mai departe nu esti legata pe veci de prieteni. Doar prietenii cei mai buni rezista obstacolelor. Nu trebuie sa te necajesti. De ce sa uferi tu cand nu le pasa de tine? De ce iti bati tu capul? Te rog, nu pune la suflet si eu sunt asa si am avut de pierdut.
Probabil ei nu inteleg cit de greu iti este tie sa fii departe de ei, si ca ai facut asta ca sa nu-ti fie mai grea despartirea...incearca sa te distrezi acolo unde esti, si sa le faci cite o surpriza, sai suni sa le spui ca tii dor de ei, si cum se iveste ocazia te duci sai vezi, ca le simti lipsa... ceva de genu asta, si nu plinge, incearca sa vezi pozitivul, acum esti intr-o tara unde nu au toti ocazia sa mearga.deci incearca sa fii pozitiva, si chiar daca prietenii iti intorc spatele, si spun diferite lucruri despre tine, adica ca nu au incredere in tine, p/u ca cred ca iai tradat, sunt sigura ca isi vor da seama! succes
Viata ta e acolo.De acum incolo cu fostii amici vei pastra relatii de complezenta.Prietenia nu rezista distantei. Timpul demonstreaza(daca mai era cazul) inca o data ca poate rupe si cele mai stabile legaturi. E greu sa pierzi intr-o secunda o prietenie in care ai investit atat de multe dar asta e viata
misauratcuviata întreabă: