| Xlove64 a întrebat:

Buna happy
DEci...colega mea s`a suparat pe mine ca nu i-am zis la multi ani de ziua ei...de florii [pur si simplu am uitat]
Miercuri imi da mesaj ca cica am uitat si chestii da`stea
Dupa. i-am dat si eu mesaj cu multe scuze si i-am zis ca am uitat dar nimic
Am sunat`o si ieri dar nu mi-a rasp
Azi m`a suna si imi zice dc am sunat`o... iar i-am zis ca e in leg cu ziua ei
mi-am cerut scuze dar nu vrea sa inteleaga. zice ca cica acu isi da seama ce fel de pr sunt si cate a fc ea pentru mine si eu am uitat straight face
Si cica mai bine inventam eu ceva de ex ca cica mi s`a desc tel sau din astea.in loc sa iti zic ca am uitat straight face
Dupa a zis ca ea are dreptate ...si ca vrea doar sa ramanem colege straight face. si nu prietene
Acum spuneti si voi...Are ea dreptate straight face?
Ce sa fac.
Dau funda + vot

Răspuns Câştigător
| kawaii69 a răspuns:

tot ce ai scris tu mai sus inseamna ca EA nu este o prietena adevarata.
probabil ca ea avea un interes
vreau sa zic cum sa te superi pentru ca ai uitat de un amarat LA MULTI ANI si cum adica sa invetezi o scuza, asta ar face doar cele prost crescute dupa mine ai facut bine ca nu ai mintit si este mai bine asa, cred ca acum ti-ai dat seama ce fel de prietena aveai.

sper ca am ajutat, funa?

3 răspunsuri:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Poate a spus asta la nervi. In timp poate va reveni la sentimente mai bune si nu va mai tine asa de mult supararea. Daca totusi supararea ei persista in timp, va trebui sa iei tu o decizie daca o mai vrei de prietena sau nu. Daca asa e personalitatea ei in viitor poate iti va face la fel.

| Florin a răspuns:

Am o idee,si sper sa functioneze,fa-i un cadou cu un biletel in care sa iti ceri scuze,si sa promiti ca nu se va mai repeta,sau daca nu merge,faci altfel,o invit si tu la un film,faci tu cinste,sau inca o idee daca nu are un iubit,fa-i cunostinta cu un baiat cu care sa se inteleaga, funda si vot, multumesc si succes!

| Damaris_8457 a răspuns:

Uni oameni is fenomenelaughing
Laso in pace si nu o mai baga in seama cateva ziule dupa aia o sa vina ea singura la tinehappy
mie asa mi s-a intamplat
sper sa te ajutewinking