Trebuie doar să aștepți până când o să mai caute iar pentru că e imposibil să nu se oprească aici. În momentul când mai caută îi faci o poză și îi arâți tatălui tău.
Poti vorbi si cu mama ta sau insista cu faptul ca sora ta se uita. Dacanu recunoaste, amenint-o sau controleaza-i telefonul si arata-le alor tai.Mai e o varianta, dar nu stiu daca te va ajuta si anume sa ii povestesi tatalui tau cat mai multe pana când isi formeaza o idee.
Sper sa poti face ceva!
Omule vorbeste cu sora ta si spune-i sa recunoasca pentru ca nu e corect ca tu sa fi pedepsit din cauza ei, la un moment dat o v-a mustra constiinta si v-a recunoaste, prefate suparat daca nu accepta eu cred ca va merge.
Sigur e vorba de sora ta?
Nu de alta, dar m-am uitat la intrebarile tale si pare ca esti destul de interesat de lucruri ce tin de subiectul "gay"
Daca tot vrei o solutie, spune adevarul.
E simplu, cauti filme cu femei, il lasi sa gaseasca istoricul si asa ii demonstrezi ca nu esti gay, eventual pui si o poza pe desktop cu o fata dezbracata si uite asa ii demonstrezi ca nu est gay.
Asta e cea mai tare poanta, asta e cu adevarat reusita, e geniala sora ta))))). Vezi si tu, mituieste-o cumva, sa scapi de complexul asta.
A facut si sora ta cum am facut eu cu varul meu. Am fost la el acasa, fiind arogant de fel si foarte incapatant nu a vrut sa ma lase la computer deoarece juca el o prostie de joc. Eu ce m-am gandit, ca sa il bag in ''belea'' cu mama sa fiind mai nebuna de fel. Sa ma prefac ca m-a imbrancit in pat, eu fiind mai hop-top adica imi place sa sar pe pat am dat cu fundul intr-un arc, si sa vezi durere... Vine nebuna de mama sa si ii spune, matusa, m-a dat Alex cu capul de pat. Atunci ea a zis : ''ma nenorocitule, asa ai facut'' dar el ''nu mama, nu mama, nu i-am facut nimic, jur, stia ca o lua de obicei si ii era teama. Dupa ce a plecat mi-a zis ca ''ce bataie meriti verisoaro''.
Asa si tu. Daca ea nu recunoaste, incearca sa gasesti metode prin a o face sa recunoasca si sa nu iti mai faca probleme cu parintii. E aiurea!
Twister09 întreabă: