| Denyyy888999 a întrebat:

Deci, este un baiat cu care sunt prietena într-un fel pe un grup ceva si mna am vorbit si la telefon si chestii si mda..Si mie imi place de el si el a aflat si m-a intrebat chiar daca eu am negat totul cred ca si-a dat seana. Deci de ceva vreme pur si simplu se supara pe mine din motive foarte mici sau din nimic si dupa nu vrea sa imi spuna motivul. Sau încearcă sa ma enerveze intentionat si tot felul de chestii din astea. Acum ceva vreme jucam adevar sau provocare (pe un grup ptc cum spuneam nu il cunosc in viata reala) si un baiat m-a provocat sa spun ce simt despre X (nu ii spun numele) iar eu am spus ca tin la el ca la un prieten si atat iar baiatul ala i-a spus lui X "ți-ai luat friendzone" si mda. Ce inseamma toate astea? (fără hate va rog! Eu vreau doar răspunsuri.)

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Înseamnă că treceți treptat de la fazz vieții numită copilărie la cea de adolescent. Acum la băieți începe să le pese de fete și la fete de băieți. Unii se simt atrași de ceilalți. Este ceva nou în viața fiecăruia, cu care trebuie să se obișnuiască. Nu pot să își șteargă din minte imaginea ceuluialt, fiecare gest, privire, acțiune a celuilalt, dobândește acum semnificație exagerată. Între modul vechi de comportament copilăresc și noul mod de a fi, te culci copil, și te trezești altfel, se crează conduzie. Nu te mai regâsești pe tine însuți, nu mai știi exact ce vrei, ce o să urmeze. Pentru că este greu să te auto analizezi pe tine însuți, dai vina pe celălalt și te porți paradoxal. Ai vrea să zâmbești și să spui ceva drăguț, dar din gura ta iese o jignire. Îți dai seama că te-ai purtat aiurea fără să vrei, dar fapta s-a consumat, nu poți întoarce vorba înapoi. Te retragi, fugi, te ascunzi, începi să plângi ca să scapi de tensiunea nelămurită. Asta nu se întâmplă de unul singur, tot grupul de adolescenți este un ghem de tensiuni care trec de la unul la altul. Se face mult mișto, se râde mult, tot ca să scape de tensiune. Apoi se organizează jocuri sau se caută motive să se sărute unul cu altul pe furiș sau chiar în public, în comun.
Ce înseammă toate astea. Că așa dezvoltați treptat între voi relații ca între un bărbat și o femeie, care vor duce apoi la iubirea pe care o practică oamenii mari, maturi. Asta trăiești tu, el, și colegii tăi acum.

| Nemessys a răspuns:

Inseamna doar ca esti intr-un grup cu persoane imature. Nu inteleg frustrarile unui copil de a se supara asa din senin pe cineva. Te-ai gandit ca poate are probleme in viata personala? Lasa-l in pace, nu merita sa-ti bati capul cu astfel de persoane.

Răspuns utilizator avertizat