| MeGhosta a întrebat:

deci este urgent (din aceasta problema nu imi pot continua serialul http://www.youtube.com/......aAkaCapusa este vorba de movie maker. Inainte aveam pe calculator xp si pe laptop vista si in movie maker imediat dupa ce dadeam sa salvez filmuletul care il editam, se salva. Dar dupa mi-am schimbat windows-ul in windows 7. Vreau sa zic ca acum pe laptop se salveaza filmuletele care le editez dar acum este la reparat si nu am cum sa le mai fac si pe calculator dupa ce stau mii de ore sa editez, al sfarsit cand dau sa le salvez apas acolo ca vreau sa il salvez in my computer, ii scriu numele la film, pun calitatea si dupa cand dau next imi spune "Windows Movie Maker cannot save the movie to the specifield location. Verify that the original source files used in your movie are still avaible, that the saving location is still avaible, and that there is enough free disk space avaible, and then try again." am destula memorie, locatia este valabila [desktop] dar in rest nu stiu ce sa fac sa mearga :|... help.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copile, n-am inteles, fiindca ma plictiseste felul cum scrii, mai nimic.
Concret, ce iti doresti de fapt? Sa editezi un video sau ce?
Scrie cu paragrafe si toate semnele ortografice si de punctutatie. Nu va invata la scoala?