| Iustiina a întrebat:

deci eu am cateva intrebari care nu sunt despre acelasi lucru:
1. De cand s-a nascut fratele meu mama si familia mea nu ma mai intelege. In afara de bunici (care ma inteleg si ei de putine ori) nimeni. De ex daca ii zic mamei ca ma doare maseaua spune: si eu ce sa-ti fac. e vina ta ca ai stat in curent. Cand i-am spus ce am patit la degetul mare...adica atunci cand mi0am taiat unghia si mi s-a facut puroi a spus ca nu e cazul sa merg la spital si m-a pus sa ma dau cu spirt. M-am dat. Mi sa facut buba mai mica dar de doua zile imicurge sange si imi puroiaza intruna. I-am zis mamei si mi-a zis sa ma dau cu nidoflor.intrebarea e: cum sa o fac pe mama sa ma mai nteleaga si pe mine avand in vedere ca in fata ei e numai fratele meu...am incercat sa-i spun asta dar a zis ca vorbesc prosti. ajutor va rog.

2. Ce jocuri online sa ma mai joc? Dar care nu sunt online?
3.La deget v-am spus cand m-am taiat mi s-a facut mare si mia puroiat o buba. I-am zis mamei sa mergem la spital si a zis ca nu e cazul. mi s-a facut buba mai mica...de doua zile din nou mi s-a facut numai ca acum imi curge intruna puroi si sange.si mi se intareste acolo... aproape ca nu mai ppot merge dar mama spune ca a vorbit cu doctorita de fam si i-a zis ca o sa vina ea la noi.sa nu mergem noi la cabinet la ea si nu a mai venit. mama vrea sa o astepte si degeaba i zic sa mergem la spital. Voi ce ziceti sa fac?

Răspuns Câştigător
| Barbiie a răspuns:

Buna,ti-as putea da raspuns la intrebarea 3.
si eu am patit asa,m`am dus la doctor si mi-a taiat unghia pe jumate,a fost foooarte dureros big grin.
apoi am patit asa la piciorul celalalt, si de asemenea mi-a taiat unghia.
si acum, dupa 3 ani de la intamplare am semne, unghia deformata, iar aceasta nu mai creste big grin.

2 răspunsuri:
| MEiS a răspuns:

1- te-as sfatui sa mergi la un psiholog...

| Duminica_Eduard_1993 a răspuns:

Poate ca mama ta nu mai are asa de mare grija de tine deoarece te considera o fata mare si poate crede ca esti destul de responsabila.