| Lala_Gabriela_1998 a întrebat:

Buna deci eu invat bine dar prietena mea ( o colega ) invata mai bine ca mine la matematica si mereu e preferata la tot m am cam saturat pentru ca pe o parte e prietena mea dar mereu e favorizata si nu mi place adica eu invat mai bine la romana si fizica in rest invata la fel dar mereu e considerata mai buna

2 răspunsuri:
| emaalexandra97 a răspuns:

Exact prin acceasi situatie am trecut si eu.tot ce trebuie sa faci este sa incerci sa nu iti pese atat de tare despre ce cred ceilalti.doar pentru ca ea este mai adorata de ceilalti nu inseamna ca tu esti mai prejos.incearca sa arati si tu ca sti la fel de bine materiile si ca esti la fel de buna ca ea.

| minho a răspuns:

Stiu cum e sentimentul asta si eu invat bine dar exista persoane care sunt favorizate de catre profesor iar rezultatul e pur si simplu frustrant. Unii mi-au spus sa incerc sa invat si mai mult pentru a-mi dovedi adevarata valoare.Dar poti invata cat de mult doresti daca acea persoana este favorizata n-ai ce face.Parerea mea este ca fiecare invata pentru el si asta se va dovedi la un examen ai sa vezi.Dar totusi acest sentiment de frustrare ramane asa ca eu am decis sa invat intratat de mult incat sa nu ma mai intereseze de ceea ce zic ceilalti sau ce cred profii despre mine si totusi le voi arata adevarata mea valoare si crede-ma ca intr-o buna zi isi vor da seama si ei cine este cel mai bun. Sfatul meu este ca tu trebuie sa incerci sa fi mai buna la mate de aceea in timpul tau liber rezolva exercitti suplimentare sau poate ai cunostinte care sa te indrume mai mult cu matematica.Doar asa o sa-ti recunoasca si ceilalti calitatile.Te pup!