Ai o intrega telenovela aici Sincer nu prea cred in iubirile astea adolescentine, sunt un pic cam false, neadevarate, rasuflate. Dar asta e doar parerea mea. In primul rand, faptul ca va place twilight nu inseamna ca aveti un hobby comun. Hobby inseamna sport, muzica, dans, citit etc. Apoi nu-ti face prea multe iluzii cu faptul ca te place. Ai niste fluturasi in stomac care te fac sa exagerezi lucrurile. Faptul ca nu te-a bagat in seama deloc nu este un motiv de suparare, esti putin copilaroasa. Nu sunteti impreuna, nu stiu daca vorbiti voi de obicei si el nu stia daca vrei sa vorbesti deci nu era obligat sa te contacteze. Daca vroiai sa vorbesti cu el trebuia sa faci tu primul pas. Acum sa le luam in ordine:
1. Cred ca s-a uitat la tine, de fapt la voi, pentru simplul motiv ca v-a auzit cantand.
2. Faptul ca te-a urmarit cu privirea nu inseamna ca te place. Erai doar in campul lui vizual.
3 si 4. Esti frumoasa, dar nu a facut nimic care sa te faca sa crezi ca te place. Si acel "nu stiu" confirma, din punctul meu de vedere, ca nu prea te place.
5. Mi se pare normal sa te salute. Se uita la tine cand radeai nu e un fapt extraordinar.
6. S-a intors si s-au uitat iarasi nu e un lucru extraordinar.
7. Juca fotbal. Un lucru perfect normal. V-a salutat, dupa cum bine ai spus si tu, deci nu iti era adresat direct salutul.
Faptul ca te-a aparat de tigani e un lucru dragut pe care orice baiat trebuie sa-l faca cand o fata se afla intr-o situatie delicata. Insa aici e doar latura protectiva si chiar orgolioasa de mascul. Dorea sa-si arate masculinitatea in actiune! Eu cred ca el este perfect constient ca tu il placi si se cam joaca cu inima ta. Esti cu capul in nori de atata "dragoste" si nu iti dai seama si el profita de asta. Sfatul meu: revino-ti putin si fii un pic mai neincrezatoare in toate "semnele" pe care le vezi. Esti la varsta cand un baiat te poate juca usor pe degete pentru ca esti fara experienta. Sper ca te-am ajutat
Deci am citit primele 3 randuri pana am dat de twilight, apoi m-am pierdut in amalgamul de povestiri haotice si nevastuici turbate.Iti recomand sa citesti o carte, oricare in afara de cele ilustrate
Nu-i frumos din partea ta. e agitata ce ai vrea sa faca? mai las-o in pace.
PRobabil dar daca i-ai trimis mesajul singura solutie e sa astepti raspunsul lui.
Buna! La toate aceste intrebari numai el iti poate raspunde. Fa-ti curaj si intreaba-l direct daca te place...doar asa vei afla. Poate el e un tip mai timid si nu vrea sa faca el primul pas... ei bine atunci de ce sa nu il faci tu? Succes:*