Buna,
Baietii au un caracter tare, tare complicat. Acum te plac si sunt innebuniti dupa tine, iar in secunda doi te ignora total. De aceea, comportamentul fosului tau prieten se explica.
Eu spun ca inca mai tine la tine, cel putin.
Iar in legatura cu celalalt baiat, nu stiu sigur, insa ai mari sanse, mai ales dupa episodul cu sora lui. Uneori, tindem sa devenim subiective cand vine vorba despre baieti, insa majoritatea cazurilor, avem si dreptate.
Succes! Eu sper ca te-am ajutat.
1 da te mai place 2 cred ca te place... dar ce conteaza cel mai mult e de care iti place mai mult: daca de fostul intreaba-l daca mai vrea sa fie cu tine si care a fost motivul despartirii sau daca de celalalt intreaba-l ce crede despre tine vorbeste cu el
Uff! Pai tu nu l-ai intrebat clar?[ daca te place sau nu ]. Atata timp cat vorbeste cu tine, glumeste, rade etc. si tinand cont ca ati fost impreuna 3-4 luni, sigur mai tine la tine mai mult ca la o prietena oarecare! .
Si al doilea baiat... poate e mai timid. :-s [nu stiu ]. Dar tu pe care il placi? Cred ca tii mai mult la primul... Deci, ramai cu cel pe care il placi tu mai mult! Nu pot sa imi dau seama daca te place sau nu .
Sper ca te-am ajutat! Bafta ! Te pup :*!
ale0409 întreabă: