| IubesteEa a întrebat:

Buna deci eu plac un baiat care e la liceu eu sunt la scoala si el ma place findca mi-a zis ca ii place totul la mine love struck dar vreau sa va pun o intrebare i-am zis prin mesaj daca vrea sa ma faca fericita sa fim impreuna si a zis ca nu vrea o iubita si daca asta ma face sa ma simt bine a zis sa ne simtim bine impreuna 1.adica? dupa l-am intrebat suntem? si zice vom fi i-am zis daca tine la mine de ce sa nu fim si a zis da asa e 2.adica? l-am intrebat daca tine la mine a zis ca nu stie de asta vrea sa ne vedem si sa spuna da apoi a zis imi place de tine 3. ii place? la ce s-a referit cu faza sa spuna da? asa si a zis ca vrea sa ne mai vedem si sa imi vorbeasca 5.adica? eu cred ca vrea sa vorbim fata in fata sa ma intrebe pe mine daca vreau sa fiu cu el si sa zic eu da apoi sa ne sarutam 6. voi ce credeti? 7.ma iubeste? ca eu i-am zis ca ma gandesc la el cu emoticonul de pupic si el la fel ca se gandeste la mine cand e si la antrenamente afara ma saluta se tot uita dupa mine si nu stiu noi nu ne cunoastem asa de bine eu cred ca ma iubeste mi-o arata pe mess prin cuvinte si fapte adica nu ne sarutam se uita dupa mine na intr-o sambata eram eu cu inca cativa si cu o fata de 11 ani si ne-am intalnit cu el pe drumlove struckchiar cand vroiam sa vina love strucksi el se uita la mine intruna si sa luat unul de mine ma atins si i-am zis sa ma lase si el i-a zis sa inceteze si dupa mi-az zis ca mai vorbin 8.de ce ma aparat de el?

3 răspunsuri:
| Tmcn a răspuns:

Doh, frate, câte întrebări mai pui. Să nu mai zic că a 7-a e de-a dreptul stupidă, de unde să ştim noi dacă te iubeşte când el nici nu ştie dacă ţine la tine, sau la ce se referea când spunea anumite lucruri.
Că te place e evident, dar să te iubească e prea mult spus. Lasă lucrurile să decurgă de la sine, ştii vorba aia : Marile aşteptări duc la marile dezamăgiri.

| AndaWest a răspuns:

Nu stie daca te place, nu vrea iubita dar vrea sa va simtiti bine impreuna. vrea sex, decithinking

| smilingtothesun a răspuns:

Pai am sa incerc sa ignor faptul ca ai o gramada de intrebari si ca nu am inteles mai bine de jumatate din text pentru ca, cu toti stim cum este cand te indragostesti. Poate ca te place dar de la a placea la a iubi este o mare distanta. Baietii din zilele noastre au inceput sa inteleaga cum trebuie sa impresioneze o fata. Eu iti propun sa nu te ambalezi. baietii de liceu... sunt mai greu de inteles, asteapta sa vezi care sunt asteptarile lui.