Buna! Mie mi se pare ca vrea sa te joace si pe tine si pe prietena ta! Adica fie cu una..fie cu alta! Vorbeste si cu prietena ta aceasta chestie si faceti un plan in care sa-l aduceti pe el in propia capcana! Am trecut prin asta! Asa facea si un baiat cu prietena mea cea mai buna! Cand la mine cand la ea! Amandoua il placeam si ne-am certat groasnic pentru el! El cand a vazut asta ne-a lasta pe am2 pentru ca el avuse pariu sa ne faca sa ne certam! Nu aveti incredere intr-un baiat care va joace pe am2!
Ce fel de plan? daca imi dai un exemplu iti dau funda
Pai...plan! SA faceti un plan cu sa recunoasca ce are de gand cu voi! Vorbiti si voi cu un priete de-al lui si punetil sa-l intrebe! Poate sa-l inregistreze! Si asa aflati adevarul! Sau poate place pe una dintre voi...dar nu cred! Aflati voi raspunsul doar sunteti fete destepte!
Buna! mie mi se pare indecis ....adica nu stie ce vrea si nu ii bine, daca te place trebuie sa se comporte total altfel cu tine si sa nu te ignore. sper ca te-am ajutat.
E baiat.Cu care ii merge prima, cu aceea o sa fie. Eu iti zic sa nu`ti faci prea mari sperante si sa renunti la el.
Cati ani ai? Sa stiu ce fel de sfaturi sa iti dau