Aceasi problema o am sieu.Am 14 ani si vara asta as putea pleca in Germania, singura.Este insa foarte riscant, fiind atat de tanar.Eu m-am hotarat sa nu merg, pentru binele meu.Decat sa se intample ceva(sunt foarte multi ***), mai bine stau acasa.Mult succes!
Eu am decis sa merg ..asta este singura solutie sa ajung mai repede in Romania la prietenii mei si la bunici! Sper sa-mi gasesc pe cineva cu care sa stau, si iti recomand si tie sa stai cu soferii si sa pleci unde vrei! Aventurile ne reprezinta la varsta asta:=)! Succes
Eu am decis sa merg ..asta este singura solutie sa ajung mai repede in Romania la prietenii mei si la bunici! Sper sa-mi gasesc pe cineva cu care sa stau, si iti recomand si tie sa stai cu soferii si sa pleci unde vrei! Aventurile ne reprezinta la varsta asta:=)! Succes!
Oricum...chiar daca soferul ar fi un vecin, tot mi-ar fi frica.Sunt foarte multi nemernici care nu stiu decat sa faca rau.As prefera sa merg cu unul dintre parinti, sau cu cineva din neam.
Nu ma mai speria aicia!
Scuze...dar asta-i adevarul ((...dar sunt multe moduri de a-ti petrece timpul in Italiaaa, presupun.pup.