Oau:O:O.la 13ani?:Oa inebunit lumea de tot
scuzedar e inca mica si daca tot a facut pasul asta important trebuia sa se protejeze si sa fie un tip ca lumea baiatul respectiv, nu sa plece
mergi tu impreuna cu "menajera" ta la un cabinet de ginecologie si intrebati acolo.asa veti sti cel mai bine si va puteti face si programarea
multa bafta! spune-i prietenei tale sa mai astepte, e pacat ca la o varsta asa mica sa isi bata joc un baiat de tine, lasandu-te cu "burta la gura". sa nu se mai grabeasca.are toata viata inainte si o multime de baieti
Banuiesc ca sunteti bogatani de aia care nu aveti ce face...De obicei e periculos sa faci un avort, dar faceti cum credeti, desi parintii ar trebui sa afle.
Hmmm voi nu stiti ce vorbiti ...in primul rind e naspha situatia si riscanta daa cind face avortul poate pati ceva(au fost atitea cazuri) vina o sa cada pe menajera si pe tine la un avort se poate lua de la 3 pina la 30 de milioane! e nashpha situatia este mica ar trebui sa vb cu, mama ei ea poate ramine cu sechele grave +sanatatea acolo jos vezi pri asta poate invata orice fata sa nu te lasi niciodata in fata unui baiat ca apoi nu mai tine la fel de mult la tine si nu te mai respecta deloc daca ar vb cu mama ei ar fi mult mai usor poate o intelege bine la inceput nu o sa o ia in brate sa o pupe dar dupa aia onsa inteleaga si poate vb decit ele doou nu si cu tatal ei poate rezolva amindoua onsa fie mult mai usor si pentru celelalte nu va speriati kite nu sunt in cazul ei nu stiu dar generatia asta care este acum ee prea de tot pai fata ai ce copilarie a avut doamne...
Wooow deci nj c sa zic ::Oam ramas asa eu nu inteleg ceva dc a facut-o emika eu fac 15 ani si sinker nu ma laud sau ceva d genu zicdoar nu vreau asa ceva si dc nu sa protejat ce a fost in capul ei
Oricat de severa ar fi mama ei, tot ar trebui sa-i spuna si sa rezolve problema cu ajutorul ei si al medicilor, pentru ca mai tarziu sa nu regrete toata viata de tot ce a facut acum in tinerete...
Andrei67y5 întreabă: