anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna Deci eu sunt acasa la mine cu prietena mea cea mai buna si s-a culcat acum 3 saptamani cu prietenul sau, ramanand insarcinata![are 13 ani si 9 luni iar prietenul ei 15] Si-a facut ieri 3 teste de sarcina la intervale diferite de ore si toate au iesit pozitive. A mai facut astazi 2 si la fel. Prietenul sau a zis ca nu are nicio vina, sa nu se mai aproprie de el, sa nu il mai contacteze. Ia explicat s-a intalnit cu el azi dimineata la mine acasa si la fel nu vrea sa mai auda de ea! Acum urma sa mergem la medic sa o consulte si sa faca avort! problema e ca si eu am 13 ani si trebuie un adult. Mama ei este mai severa, tatal la fel si nu o sa le zica. ziceam sa merg cu menajera mea ca sunt mereu ziua acasa singura ca parintii sunt la servici. Menajera are 19 ani si ia povestit ce s-a intamplat putem sa mergem cu ea la medic? cate zile ii ia ca sa se refaca? ca o sa am eu grija de ea, o sa stea la mine o sa-i platesc eu consultatia dar ce documente trebuie pentru un avort?

7 răspunsuri:
| rockaholic a răspuns:

Oooooo doamne? La 13 ani:O

| dedesh a răspuns:

Oau:O:O.la 13ani?:Oa inebunit lumea de totsad

scuzesaddar e inca mica si daca tot a facut pasul asta important trebuia sa se protejeze si sa fie un tip ca lumea baiatul respectiv, nu sa plecestraight face

mergi tu impreuna cu "menajera" ta la un cabinet de ginecologie si intrebati acolo.asa veti sti cel mai bine si va puteti face si programareahappy

multa bafta! spune-i prietenei tale sa mai astepte, e pacat ca la o varsta asa mica sa isi bata joc un baiat de tine, lasandu-te cu "burta la gura". sa nu se mai grabeasca.are toata viata inainte si o multime de baieti

| lollopop a răspuns:

Banuiesc ca sunteti bogatani de aia care nu aveti ce face...De obicei e periculos sa faci un avort, dar faceti cum credeti, desi parintii ar trebui sa afle. rolling eyes

| KAMYTZU a răspuns:

Hmmm voi nu stiti ce vorbiti ...in primul rind e naspha situatia si riscanta daa cind face avortul poate pati ceva(au fost atitea cazuri) vina o sa cada pe menajera si pe tine la un avort se poate lua de la 3 pina la 30 de milioane! e nashpha situatia este mica ar trebui sa vb cu, mama ei ea poate ramine cu sechele grave +sanatatea acolo jos vezi pri asta poate invata orice fata sa nu te lasi niciodata in fata unui baiat ca apoi nu mai tine la fel de mult la tine si nu te mai respecta deloc daca ar vb cu mama ei ar fi mult mai usor poate o intelege bine la inceput nu o sa o ia in brate sa o pupe dar dupa aia onsa inteleaga si poate vb decit ele doou nu si cu tatal ei poate rezolva amindoua onsa fie mult mai usor si pentru celelalte nu va speriati kite nu sunt in cazul ei nu stiu dar generatia asta care este acum ee prea de tot pai fata ai ce copilarie a avut doamne...

| Misssy a răspuns:

Wooow deci nj c sa zic ::Oam ramas asa eu nu inteleg ceva dc a facut-o emika eu fac 15 ani si sinker nu ma laud sau ceva d genu zicdoar nu vreau asa ceva si dc nu sa protejat ce a fost in capul ei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

13 ani?straight face
inconstientza totala, daca respectiva are RH `ul negativ e posibil sa nu mai faca copii niciodata, atunci cand isi va dori unul happy
Mama ei ar fi cea mai indicata sa ia decizii asupra ei, nici macar 14 ani nu are!
Generatia Mc Donald's

| beautymk a răspuns:

Oricat de severa ar fi mama ei, tot ar trebui sa-i spuna si sa rezolve problema cu ajutorul ei si al medicilor, pentru ca mai tarziu sa nu regrete toata viata de tot ce a facut acum in tinerete...