E rau ca te-ai indragostit de prietenul prietenei.pentru ea este o tradare, sh pentru tine la fel cred dar cum inimii nu ii poti porunci trebuie sa stii in primul rand ce simte el pentru tine. daca isi iubeste prietena sau nu. daca o iubeste cu adevarat nu te amesteca intre ei pentru ca le-ai crea probleme pe care prietena ta probabil nu le merita.:-p
Lasa-l fata draga. Tie ti-ar conveni sa-ti faca cea mai buna prietena a ta asa ceva? Si zici ca ii esti prietena.Nu te lua tu dupa ce face el, el flirteaza cu tine si te amageste.Am tot avut azi aici pe sit discutii despre prietenie adevarata.Pacat ca nu cantaresti bine. Asa ceva nu se face.
Ce sa faci? daca iti e prietena adevarata sa nu te bagi, mai bine stai pe fundul tau!
El nu o iubeste pe el foarte mult pentru ca il face bou, prost si in bilete ii zice iubi... El s-a cam suparat pe ea...Si app. si prietena mea(ionela) mi a facut asta mie! si nu mi a placut din cauza ei baiatul a renuntat la mine pentru ca a aleso pe ea si dupa ea s a certat cu el.si ce a iesit?! a facut-o din intentie! acum nu ar merita si ea asta?