| HartonAlice a întrebat:

Buna! Deci eu trebuie sa merg la olimpiada la latina luna asta,am făcut pregătire din decembrie până acum în fiecare săptămână,și am lucrat și subiecte de olimpiadă ( chiar daca le făceam greșit ).Îmi place mult latina și mă descurc destul de bine la gramatica și restul,dar nu mă mai simt motivată ca la început,țin să menționez că am apucat sa învăț și o mare parte din teorie( mai am vreo două lecții de învățat)dar nu îmi plac de loc exercițiile de la olimpiada,și când încerc să rezolv le fac greșit, singurul lucru pentru care nu m-am lăsat încă este pentru că mama voia să merg,și doamna profesoara mi-a zis că am potențial mare,dar eu chiar nu vreau,plus că mă simt foarte stresata,mai merge și o prietena de a mea,dar ea se descurca mult mai bine ca mine și se vede că îi place,și pot spune că mă simt un pic rău că ea se descurca și eu nu,nu știu dacă ar trebui sa merg sau nu,eu una chiar nu vreau,deloc,nici nu știu cum ar trebui sa ii spun doamnei, am nevoie de un sfat, cât de rapid posibil.

2 răspunsuri:
| ianis4bh5j a răspuns:

Și eu am aceași problemă sad Sunt foarte în urmă la cele mai multe materii, dar la latină mă descurc cât de cât. Totuși nu am timp să repet pentru olimpiadă dacă vreau să învăț și pentru alte materii. Nu prea m-am pregătit și din clasa mea nu cred că mai merge nimeni. Dacă știi sigur că nu vrei să mergi aș zice să îi spui doamnei că olimpiada te stresează și că nu te simți destul de motivată, ar trebui să înțeleagă. Mult noroc ^^

| Violleta2022 a răspuns:

Pune mana si mai lucreaza la exercitii, ca sa inveti bine pana la olimpiada si du-te ca risti o nota mica daca acum renunti, fiindca profesoara a muncit cu tine, te-a pregatit si se va simti prost ca ti-ai batut joc de ea.