| RuxiLvy a întrebat:

Deci, fac parte din consiliul elevilor si azi a fost prima noastra ¨sedinta¨. Am vorbit despre foarte multe subiecte, dar este un lucru care mie mi se pare chiar enervant si ne-ecologist.
Scoala la care sunt are 2 terenuri de sport, unul in fata scoli si unul in spatele scolii. Intre terenul din spate si scoala, este o poarta mare, iar langa ea este un morman de saci de gunoi si de mizerii aruncate intr-o mini-groapa. Problema este ca daca curatam acolo, oamenii din acea zona tot o sa continue sa arunce gunoiul acolo, pentru ca vad ca cineva il strange. Ne-am gandit sa punem un cearceaf pe care sa scriem cu spray-auto (sau ceva ce sa nu se duca la ploaie, nu mas supara daca mi-ati da niste idei) : ¨ Bla, bla, bla. Nu mai aruncati gunoiul aici. Bla, bla, bla. ¨. Alta idee ar fi sa luam o bucata mica de carton si sa o pictam, sa o facem sa arate frumos si sa scriem pe ea : ¨ Nu mai aruncati gunoaie aici. Acest spatiu este filmat video! * Amenda 300 lei *. ¨, dar nu stiu daca nu este ilegal. Am putea sa scriem cum ii mai sus, dara fara amenda, si sa facem o camera video din plastelina, sau sa improvizam ceva pentru ca sa para real. Intrebarea este : Care din idei vi se pare cea mai buna? Daca nu credeti ca ideeile de mai sus nu sunt destul de convingatoare, puteti sa imi spuneti ce altceva am putea sa facem? Multumesc. ( Scuze pentru categoria aleasa. )

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Cu camera video.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Mai bine cea cu amenda si cu camera video, poti implica si primaria

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Al cui este terenul respectiv? daca vreti sa faceti asa ceva mergeti la primarie unde puteti face o reclamatie, cel mai bine ar fi ca sa-l "corupeti" pe directorul scolii sa faca asa ceva, la primarie sau la mediu, lasa vrajeal; a cu plastelina si cearceaful ca face parte din SF-uri, cel mai bine ar fi sa se depuna o plangere la ministerul mediului dupa care la primarie, si o interventie a unei televiziuni ar fi acceptabila.