anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna

Deci faza e ca imi place de un baiat. L.am vazut pe facebook si din acea clipa mi-a placut si vorbesc foarte serios chiar il plac. Am salvat cateva poze cu el pe care le-am gasit pe facebook.El ii din oras cu mine, doar ca atunci cand am vrut sa ii scriu imi aparea ca si-o dezactivat facebook-ul.

Si aseara l-am visat ca s-a mutat la scoala la care vreau sa ma mut eu. Si m-am si intalnit cu el in vis.

1. Cum pot da de el?

2. Exista sanse sa il gasesc?

Is asa confuza.

Va rog tare mult sa ma ajutati cu ceva pareri in legatura cu ce ar trebui sa fac.

Dau funda raspunsului serios si care ma ajuta.

Multumesc din suflet!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ti-a dat ''block''.
Meh, se mai intampla.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da nici nu il aveam la prieteni!

| AnOnImUl321123 a răspuns:

LOL frate dar mai pune si tu altfel de intrebari nu doar de un baiat pe care l-ai gasit pe facebook, te-ai indragostit de el iar acum crezi ca daca vorbesti cu el, el se va indragosti de tine si veti vi impreuna :/
In primul rand, daca doar l-ai vazut pe facebook nu inseamna ca e chiar el, adica sunt multi fraieri care isi fac conturi de facebook, pretind ca au 17-18 ani si pun niste poze cu baieti faini pe profil si asa ca sa ii dati voi cerere dar pe cand colo voi sunteti indragostite de unu' de 8 ani...
In al 2-lea rand, daca doar l-ai vazut pentru prima data pe facebook si deja i-ai salvat 2 poze, dai dovata ca esti disperata..si daca l-ai mai si visat aseara ca va sarutati este clar ca nu ai mai avut nici o data prieten si esti obsedata de el si vrei musai fiti intr-o relatiewinking
Daca iti apare ca si-a dezactivat contul, inseamna ca ti-a dat blockwinking
Daca intr-o zii vei putea vorbii cu el pe facebook, intreaba-l despre el, ce ii place sa faca, cum i-a mers in ziua respectiva (daca tot esti asa (scuza-mi expresia) disperata dupa el) si vezi ce ii place sa faca, daca are un sport preferat, daca are animal de companie...plm vezi u cum faci happy dar toate astea spune-i-le doar daca esti 100% convinsa ca el e cel din poze si nu un retardat care salveaza poze de pe google si le pune pe facebook pretinzand ca e altcinevawinking
Ma rog. spor la treaba si serios acuma, pune altfel de intrebari nu doar despre baiatul alawinking