| elisarktis a întrebat:

Buna,deci faza e ca sunt in vacanta la munte cu tatasi exact langa camera unde locuiesc eu sta o fetita de clasa a 2-a cu tatal ei.Bai si ma dispera piticania..Toata ziua dupa capul meu.Simt ca nu mai suport.Sta mai mult in camera mea decat stau eu straight face serios. Oriunde m-asi duce vine dupa mine.Imi cotrobaie prin lucruri, imi umbla pe telefon, nujj ce setari mia mai facut.Dar nu stiu cum sa scap de ea.Nu mai am pic de timp de singuratate.Nu o mai suport, si mai e si incapatanata pe deasupra.Cand ii zic sa plece ca vreau sa ma uit la calculator (ii zic frumos ) ea nu ca vrea sa se joace jocuri cu mine pe calculator.Mai deci jocuri pe calculator? de la 10 ani in sus nu mi-a mai captat atentia.Si trebuie` sa stau sa mosmonesc jocuri de gatit si dress up cu ea.toata ziua.Nujj cumde acum mo eliberat oleaca.Dar nu pot sa stau mai deloc pana seara cand merge la culcare.Deci cum sa scap de ea angry

Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Bună. Îmi pare rău pentru tine, e chiar stresant. E mică și nu înțele lucrurile și dacă e singură doar cu tatăl ei simte nevoia să stea cu cineva. Ar trebui să vorbești cu tatăl ei să o lase la tine doar puțin. Dacă o lasă să facă ce vrea asta nu e bine. I don't want to see Sper să meargă, succes.