anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Deci fiti atenti, sunt o fata mai mica de statura si efectiv, deci efectiv, cam majoritatea colegilor in afara de cativa sunt foarte grijulii cu mine, da este adevarat sunt mica de statura dar nu stiu, va zic sincer ca ma enerveaza, adica daca vad ca car ceva mare vin repede sa ma ajute sau daca un coleg efectiv fuge dupa mine, colegele il opresc, iar uneori unul din colegii mei(un baiat) le spune colegilor sa ma lase in pace si cateodata cand vreau sa il bat(ca cateodata ma enerveaza)spune ca nu ma bate ca ii mila de mine, da recunosc sunt sensibila da va rog imi spuneti ce au ei, adica ma enerveaza ca ei tot timpul se baga, zici ca is babysitterul meu.Nu intrebati de ce postez asta la 1 am, n-am somn

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i lui mamica ta sa mearga la scoala, sa vorbeasc cu colegii tai, care nu te lasa in pace, daca tu nu poti sa vorbesti cu ei sau sa-i opresti s ate mai necajeasca.
Asa se intampla la scoala generala, cand unii copii sunt mai mici de statura si varsta si aia mai mari ii chinuie, ii alearga sau ii loveste.
Ori spune-i doamnei invatatoare si va lua masuri sa-i disciplineze ea!